A Holló hatalmában

Patrick J. Morrison - A Holló hatalmában

2025-ben egy rejtélyes vihar hatására örökre megváltozik a világ.
Miután a kilenc éves, különleges képességekkel megáldott Noszter Ádám szüleit elragadja egy megmagyarázhatatlan fényjelenség, a fiút csupán egyetlen cél vezérli, megtalálni őket mindenáron. Ám sorsa látszólag másra szánja őt: két évvel szerettei elvesztése után tagja lesz egy tíz-tizenkét éves gyerekekből álló csapatnak, akik az időben utazva egy középkori látnok, Nostradamus útmutatásait követik, és az emberiség jövőjének megvédéséért harcolnak egy nagyhatalmú titkos társaság ellen.
Első küldetésként Ádám vállalja, hogy visszamegy 1844-be, és segít megóvni a híres író-költő, Edgar Allan Poe ellopott levelét a Holló Szövetségétől. Hamarosan azonban kiderül, ellenségei már tudnak érkezéséről…
A Nostradamus Levelei sorozat nyitó darabja hajmeresztő kalandokon és váratlan fordulatokon keresztül repíti olvasóit a végkifejlet felé, számtalan sejtelmes titokról lebbentve fel a fátylat, miközben a színfalak mögött természetfeletti erők ádáz küzdelme dönti el a világ sorsát.
Képzeld azt, hogy tizenegy éves időutazó vagy, és rajtad múlik az emberiség jövője!
Ha nem adod fel, győzhetsz, ám ha veszítesz, örökre a Holló hatalmába kerülsz!A Könyv Magyarul!


Letöltések A Holló hatalmában ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Holló hatalmában ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  GLUED
  Weight:
  202 gr
  ISBN:
  9789637051609
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2581210 / 1140804  TAGS:
  Online A Holló hatalmában ebook, könyvet A Holló hatalmában FB2, Download A Holló hatalmában PDF , Download A Holló hatalmában MOBI, Online A Holló hatalmában könyvet, ingyenes letöltések A Holló hatalmában IPhone, Online könyvet A Holló hatalmában PDF, ingyenes A Holló hatalmában DJVU, ingyenes letöltések A Holló hatalmában TXT, letöltések A Holló hatalmában RTF, Online A Holló hatalmában FB2 , e-könyvet A Holló hatalmában letöltések TXT, ingyenes A Holló hatalmában letöltések könyvet, e-könyvet A Holló hatalmában download MOBI, letöltések A Holló hatalmában IPad, olvas A Holló hatalmában MOBI, olvas A Holló hatalmában DOC, ingyenes A Holló hatalmában AWZ, Download e-könyvet A Holló hatalmában iPad , ingyenes A Holló hatalmában DJVU, Download A Holló hatalmában e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Holló hatalmában DVD, olvas A Holló hatalmában TXT, Book A Holló hatalmában letöltések DJVU, A Holló hatalmában letöltések könyvet ingyenes, A Holló hatalmában letöltések könyvet pdf ingyenes, A Holló hatalmában pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Holló hatalmában pdf ingyenes, A Holló hatalmában letöltések könyvet epub ingyenes, A Holló hatalmában ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply