A Hold börtönében

Robert Anson Heinlein - A Hold börtönében

Kis lépés egy embernek, de hatalmas ugrás az emberiségnek. E szavakkal lépett a Hold felszínére 1969-ben Neil Armstrong. Mintegy száz évvel később, egy újabb nagy ugrásnak köszönhetően immár iparosodott az egész égitest. Bányák és gyárak mindenütt, ám a megtermelt javak nem a telepeseket gazdagítják, minden a Földet illeti meg. Ez azonban természetes, a Hold ugyanis egy ideje gigantikus büntetőtelepként üzemel. Tökéletes börtön, hiszen aki néhány évet eltölt itt, a csekély gravitációhoz való alkalmazkodásnak köszönhetően már nem térhet vissza az anyabolygóra. A holdlakók felnövekvő új nemzedékében aztán igény ébred a függetlenségre, arra, hogy a Hold a maga ura lehessen. A Föld kormányainak ez persze nem tetszik, úgy döntenek hát, akár erővel is megőrzik fennhatóságukat. Az elszabadult indulatok elkerülhetetlenül háborúba torkollnak. Mannie, a félkarú komputertechnikus akaratán kívül keveredik bele a politikai játszmákba, amikor a Hold legnagyobb szuperszámítógépe meghibásodik. A hiba azonban egyáltalán nem az, aminek látszik: HOLMES IV egyszerűen öntudatra ébredt, és úgy döntött, kiveszi részét az emberek függetlenségi háborújából.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hold börtönében ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hold börtönében ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  422
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  354 gr
  ISBN:
  9789638735782
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213506 / 1069164
  Series:


  TAGS:
  Online A Hold börtönében ebook, könyvet A Hold börtönében FB2, Download A Hold börtönében PDF , Download A Hold börtönében MOBI, Online A Hold börtönében könyvet, ingyenes letöltések A Hold börtönében IPhone, Online könyvet A Hold börtönében PDF, ingyenes A Hold börtönében DJVU, ingyenes letöltések A Hold börtönében TXT, letöltések A Hold börtönében RTF, Online A Hold börtönében FB2 , e-könyvet A Hold börtönében letöltések TXT, ingyenes A Hold börtönében letöltések könyvet, e-könyvet A Hold börtönében download MOBI, letöltések A Hold börtönében IPad, olvas A Hold börtönében MOBI, olvas A Hold börtönében DOC, ingyenes A Hold börtönében AWZ, Download e-könyvet A Hold börtönében iPad , ingyenes A Hold börtönében DJVU, Download A Hold börtönében e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hold börtönében DVD, olvas A Hold börtönében TXT, Book A Hold börtönében letöltések DJVU, A Hold börtönében letöltések könyvet ingyenes, A Hold börtönében letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hold börtönében pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hold börtönében pdf ingyenes, A Hold börtönében letöltések könyvet epub ingyenes, A Hold börtönében ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply