A hivatásos

Miklya Anna - A hivatásos

Miklya Anna második regényének elbeszélője intelligens és szép lány, aki az egyetemisták gondtalan életét éli. Anyja halálával és kishúga születésével azonban mindez gyökeresen megváltozik: kiderül, hogy a családnak hatalmas adósságai vannak, és apja csekély fizetéséből képtelenek a továbbiakban megélni. Minden gond Erika nyakába szakad, mert apja gyakorlatilag tudomást sem vesz a problémákról, inkább naphosszat a szobájában gubbaszt, és imádott kőzeteit tanulmányozza. Azért, hogy családját eltartsa és kishúgát felnevelje, Erika prostituálttá válik. Évek múlva egyik ügyfele kapcsolatai révén egy budai egyházi gimnáziumban szerez magának állást tanárnőként.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hivatásos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hivatásos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  172
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  180 gr
  ISBN:
  9789636765026
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217857 / 1073845  TAGS:
  Online A hivatásos ebook, könyvet A hivatásos FB2, Download A hivatásos PDF , Download A hivatásos MOBI, Online A hivatásos könyvet, ingyenes letöltések A hivatásos IPhone, Online könyvet A hivatásos PDF, ingyenes A hivatásos DJVU, ingyenes letöltések A hivatásos TXT, letöltések A hivatásos RTF, Online A hivatásos FB2 , e-könyvet A hivatásos letöltések TXT, ingyenes A hivatásos letöltések könyvet, e-könyvet A hivatásos download MOBI, letöltések A hivatásos IPad, olvas A hivatásos MOBI, olvas A hivatásos DOC, ingyenes A hivatásos AWZ, Download e-könyvet A hivatásos iPad , ingyenes A hivatásos DJVU, Download A hivatásos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hivatásos DVD, olvas A hivatásos TXT, Book A hivatásos letöltések DJVU, A hivatásos letöltések könyvet ingyenes, A hivatásos letöltések könyvet pdf ingyenes, A hivatásos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hivatásos pdf ingyenes, A hivatásos letöltések könyvet epub ingyenes, A hivatásos ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply