A hit erejével


25 év tiszteletreméltó pedagógiai erőfeszítéseiről vall ez a tanulmánykötet. 1990-ben óriási lehetőség nyílt egy kis létszámú, de annál lelkesebb és erősen bízó közösség előtt. A megváltozott politikai viszonyok reményt adtak arra, hogy feléleszthető a patinás tanítóképzés Nagykőrösön. Az egykori pártház falai között ismét életre kelhetett a református intézmény, amely 1839-től 1957-ig oly sok szakmailag jól felkészült, hitben megerősödött tanítót adott az országnak. A negyedszázad elegendőnek bizonyult, hogy beigazolódjék: nem volt eredménytelen az erőfeszítés. Állandó társadalmi változások közepette, az egymásnak feszülő értékrendek között egyensúlyozva az állandóságot a HIT ereje biztosította.

A tanulmányírók tudatosan vállalják a konzervatív jelzőt. Nem a maradiság jelentésében, hanem a megőrzés, a hagyományos értékrendhez való ragaszkodás értelmében. Együtt szolgálni megmenteni mindazt, ami pedagógiai hagyományainkban kikristályosodott alapérték, ami emberségünket szolgálja. Ugyanakkor haladni, megújulni, technikailag előbbre lépni ez is kötelességünk, ha arra érzünk elhivatottságot, hogy a jövő generáció felnevelőit képezzük. A református hagyományokhoz ragaszkodás olyan időben állandó erőteret biztosít ehhez, amelynek potenciálja van, a teljesítőképesség kibontását teszi lehetővé. Magvetés ez minden időben.

A legtöbb tanulmány nem is titkolja: nehéz küzdelem ez a munka. Egymást váltják a derűlátó és csüggedő szakaszok, a lelkileg fogékony, de időnként elfásult diákok szívébe mégis befészkel a mag, csírát ereszt, és lehet, hogy csak évek múltán, sok-sok egyéni harc megvívásával, de mégis kihajt, virágot növeszt.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hit erejével ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hit erejével ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  318
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789634140573
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2645858 / 1151302
  Series:


  TAGS:
  Online A hit erejével ebook, könyvet A hit erejével FB2, Download A hit erejével PDF , Download A hit erejével MOBI, Online A hit erejével könyvet, ingyenes letöltések A hit erejével IPhone, Online könyvet A hit erejével PDF, ingyenes A hit erejével DJVU, ingyenes letöltések A hit erejével TXT, letöltések A hit erejével RTF, Online A hit erejével FB2 , e-könyvet A hit erejével letöltések TXT, ingyenes A hit erejével letöltések könyvet, e-könyvet A hit erejével download MOBI, letöltések A hit erejével IPad, olvas A hit erejével MOBI, olvas A hit erejével DOC, ingyenes A hit erejével AWZ, Download e-könyvet A hit erejével iPad , ingyenes A hit erejével DJVU, Download A hit erejével e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hit erejével DVD, olvas A hit erejével TXT, Book A hit erejével letöltések DJVU, A hit erejével letöltések könyvet ingyenes, A hit erejével letöltések könyvet pdf ingyenes, A hit erejével pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hit erejével pdf ingyenes, A hit erejével letöltések könyvet epub ingyenes, A hit erejével ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply