A hírvadász


A kötet szerzője közel két évtizede dolgozik a médiában. Bejárta a világot és a televízió világát. Tekintettel arra, hogy a néző mindig is kíváncsi volt a láthatatlan háttérre, a stúdió rejtelmeire, a hírgyártás semmi mással nem összehasonlítható hangulatára, ennek az érdeklődésnek a kielégítését vállalja könyvében a pályája csúcsán lévő Szellő István. A gyakornoki évektől kezdve villantja föl azokat az eseményeket, történeteket, amelyeknek részese és alakítója volt – a szocialista tévétől a digitális kereskedelmi csatornáig. Szerkesztőként, riporterként, műsorvezetőként is sikeres volt, bár az igazi népszerűséget a híradó műsorvezetői szerepköre hozta meg számára. A könyvben olvashatunk számos világeseményről és arról, hogy azok hogyan jelentek meg a televízióban. A cseh bársonyos forradalomról, amelyet a szerző prágai egyetemistaként élt meg, a londoni éjszakákról, az arab világról “Ne filmezd a nőt!” és a horvátországi polgárháborúról “Össztűz a tévésekre” címmel, vagy a Sierra Leone-i polgárháborút követő eseményekről “Gyémántbánya és füstöltmajom” jelzettel. A könyv elején néhány oldalon azok ajánlják a könyvet az olvasók figyelmébe, akik Szellő Istvánt a megírására is bíztatták: így többek között Erős Antónia, Fábry Sándor, Garas Dezső és Somló Tamás.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hírvadász ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hírvadász ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Athenaeum Kiadó
  Number of Pages:
  100
  Kötés:
  KÖTVE
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  0469000793242
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  SL#2102899277  TAGS:
  Online A hírvadász ebook, könyvet A hírvadász FB2, Download A hírvadász PDF , Download A hírvadász MOBI, Online A hírvadász könyvet, ingyenes letöltések A hírvadász IPhone, Online könyvet A hírvadász PDF, ingyenes A hírvadász DJVU, ingyenes letöltések A hírvadász TXT, letöltések A hírvadász RTF, Online A hírvadász FB2 , e-könyvet A hírvadász letöltések TXT, ingyenes A hírvadász letöltések könyvet, e-könyvet A hírvadász download MOBI, letöltések A hírvadász IPad, olvas A hírvadász MOBI, olvas A hírvadász DOC, ingyenes A hírvadász AWZ, Download e-könyvet A hírvadász iPad , ingyenes A hírvadász DJVU, Download A hírvadász e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hírvadász DVD, olvas A hírvadász TXT, Book A hírvadász letöltések DJVU, A hírvadász letöltések könyvet ingyenes, A hírvadász letöltések könyvet pdf ingyenes, A hírvadász pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hírvadász pdf ingyenes, A hírvadász letöltések könyvet epub ingyenes, A hírvadász ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply