A hírnök


Lehetséges…
…hogy egy ősi titok magában rejti Amerika – és az egész világ – jövőjét?
…hogy ez a rejtély áll minden mögött, a 9/11-es terrortámadástól kezdve a világgazdaság összeomlásáig?
…hogy Isten most egy prófétikus üzenetet küld, és hogy ettől függ Amerika – és az egész világ – jövője?
Mielőtt, mint nemzet megszűnt volna létezni, az ókori Izraelben megjelent egy sor pusztulásra figyelmeztető előjel – és most ugyanez a Kilenc Hírnök bukkan fel Amerikában, márpedig ez komoly következményekkel jár Amerika jövőjére és az utolsó időkkel kapcsolatos próféciákra nézve. Az Ézsaiás könyvében szereplő ősi igeversnek A Hírnökben kibontakozó rejtélyei napra pontosan megjövendölik a közelmúlt eseményeit… a háromezer éves titok kijelenti a tőzsde 2008-as összeomlásának pontos dátumát… az USA szenátusának termében elhangzott ókori prófécia valóra vált… hogy csak néhányat említsünk. Az egészen konkrét kinyilatkoztatások letehetetlenné teszik a könyvet még a legmegátalkodottabb szkeptikusok számára is. Bár mindez leginkább egy hollywoodi thriller cselekményére hasonlít – mégis ez a valóság!
A lebilincselő elbeszélés egy férfi megjelenésével indul, akit egy kilenc pecsét formájában kapott üzenetsorozat terhe nyomaszt. A pecsétek egy-egy prófétikus rejtélyt fednek fel Amerikával és az ország jövőjével kapcsolatban; együtt pedig egy elképesztő utazásra ragadnak magukkal, amely örökre megváltoztatja azt, ahogyan a világot látjuk.
Jonathan Cahn a Hope of the World szolgálat és a New Jersey állambeli Wayne-ben található Jerusalem Center/Beth Israel imaház vezetője, ahol különféle hátterű emberek, zsidók és nem-zsidók együtt imádják Istent. Cahn prófétikus jelentőségű és Isten Igéjének mély titkait feltáró tanításai televízión és rádión keresztül is elérhetőek szerte az USA-ban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hírnök ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hírnök ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  248
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  304 gr
  ISBN:
  9786155246197
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466376 / 1095545
  Translator:


  TAGS:
  Online A hírnök ebook, könyvet A hírnök FB2, Download A hírnök PDF , Download A hírnök MOBI, Online A hírnök könyvet, ingyenes letöltések A hírnök IPhone, Online könyvet A hírnök PDF, ingyenes A hírnök DJVU, ingyenes letöltések A hírnök TXT, letöltések A hírnök RTF, Online A hírnök FB2 , e-könyvet A hírnök letöltések TXT, ingyenes A hírnök letöltések könyvet, e-könyvet A hírnök download MOBI, letöltések A hírnök IPad, olvas A hírnök MOBI, olvas A hírnök DOC, ingyenes A hírnök AWZ, Download e-könyvet A hírnök iPad , ingyenes A hírnök DJVU, Download A hírnök e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hírnök DVD, olvas A hírnök TXT, Book A hírnök letöltések DJVU, A hírnök letöltések könyvet ingyenes, A hírnök letöltések könyvet pdf ingyenes, A hírnök pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hírnök pdf ingyenes, A hírnök letöltések könyvet epub ingyenes, A hírnök ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply