A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek

Christine Ettrich - Monika Murphy-Witt - A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek

A figyelemhiányos hiperaktivitás-zavar (ADHD, vagyis Attetion Deficit Hyperactivity Disorder) évről évre több gyereket érint. A könyvben egy rövid elméleti áttekintést követően több teszt is segíti a diagnózis felállítását, a megfelelő terápia megtalálása ugyanis az első és legfontosabb lépés az ADHD kezeléséhez. A szenzoros integrációs gyógymóddal például az agyi működést lehet fejleszteni, a homeopátia a test öngyógyító képességét erősíti, ha pedig az étrendterápiát választja az olvasó és a szakember, akkor egy tucat gondosan összeállított recept közül válogathat a kötet mellékletében. Gyermeke közérzetét azonban nemcsak a terápia befolyásolja és alakítja, hanem mindenekelőtt a nevelés, a mozgás, a játék és a társas kapcsolatok. A szerzőpáros részletesen foglalkozik ezekkel a témákkal is.
Christine Ettrich a gyermek- és ifjúsági pszichiátria, a pszichoterápia és a pszichoszomatika professzora. Egy évtizeden át vezette a Lipcsei Egyetem gyermek- és ifjúsági pszichiátriai klinikáját és csaknem 30 esztendeje foglalkozik hiperaktív és figyelemhiányos gyermekekkel.
Monika Murphy-Witt publicistaként több könyvet írt az egészséges életmód és a nevelés témakörében. Hosszabb ideje foglalkozik az észlelés zavaraival, mivel egyik gyermeke maga is érintett ebben a rendellenességben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  166
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789634151418
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2553155 / 1124100
  Translator:


  TAGS:
  Online A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek ebook, könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek FB2, Download A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek PDF , Download A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek MOBI, Online A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek könyvet, ingyenes letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek IPhone, Online könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek PDF, ingyenes A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek DJVU, ingyenes letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek TXT, letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek RTF, Online A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek FB2 , e-könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések TXT, ingyenes A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések könyvet, e-könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek download MOBI, letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek IPad, olvas A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek MOBI, olvas A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek DOC, ingyenes A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek AWZ, Download e-könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek iPad , ingyenes A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek DJVU, Download A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek DVD, olvas A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek TXT, Book A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések DJVU, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések könyvet ingyenes, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések könyvet pdf ingyenes, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek pdf ingyenes, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek letöltések könyvet epub ingyenes, A hiperaktív, figyelemhiányos gyerek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply