A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer

Kovács József - A hidrogén-peroxid - Az eltitkolt gyógyszer

Kovács József – nem konvencionális gyógyító, szakíró, 1956-ban született Ungváron. Három gyermek édesapja. 1980-ban az Ungvári Állami Tudományegyetemen szerzett közgazdász diplomát. 1987-től Budapesten illetve Tahitótfalun él. 2003-ban nemzetközi REIKI mester-tanárrá avatták. Több mint fél évig látogatta dr. Török Szilveszter professzor előadásait a budapesti Mantra Főiskolán, majd beiratkozott a Kovács Béla irányítása alatt működő Metafizikai Akadémiára, ahol az ezoterikus tanokon kívül keleti filozófiát és -életszemléletet, valamint pszichológiát tanult. 2008-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben reflexológiából tett szakvizsgát dr. Csikai Erzsébet tanítványaként. Gyógyítói szaktudását az ősi népi gyógymódokból, a mai orosz-és amerikai orvosok – alternatív gyógyítók eredményeiből meríti. Rendszeresen publikálja a nem konvencionális gyógyítással kapcsolatos írásait a Világ Magyarsága hetilapban. Könyvei és előadásai országszerte népszerűek.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  198
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789630695695
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2211707 / 1067837  TAGS:
  Online A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer ebook, könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer FB2, Download A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer PDF , Download A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer MOBI, Online A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer könyvet, ingyenes letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer IPhone, Online könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer PDF, ingyenes A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer DJVU, ingyenes letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer TXT, letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer RTF, Online A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer FB2 , e-könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések TXT, ingyenes A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések könyvet, e-könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer download MOBI, letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer IPad, olvas A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer MOBI, olvas A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer DOC, ingyenes A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer AWZ, Download e-könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer iPad , ingyenes A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer DJVU, Download A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer DVD, olvas A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer TXT, Book A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések DJVU, A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések könyvet ingyenes, A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések könyvet pdf ingyenes, A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer pdf ingyenes, A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer letöltések könyvet epub ingyenes, A hidrogén-peroxid – Az eltitkolt gyógyszer ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply