A hercegnő lányai

Jean Sasson - A hercegnő lányai

Szultána szaúdi hercegnő egy fényűző palotában lakik, és hihetetlen gazdagság veszi körül. Mégis, életét is kockára téve feltárja saját sorsát, a királyi család magánügyeit és a környezetében élő nők szenvedéseit Jean Sasson amerikai újságírónő előtt.
Most Szultána lányai sorsának bemutatásával folytatja történetét. Nagyobbik lánya életét a vallás elleni lázadás és a férfiak megvetése tölti ki. Gyűlöli a fátyol viselését, széttépi a hagyományos családi kötelékeket, és leszbikus viszonyt kezd egy barátnőjével.
Kisebb gyermeke pont az ellenkező utat választja. Megtagadja mindazt, amire anyja feltette az életét, és vallási fanatikussá válik. A hercegnő részletesen bemutatja a környezetében élő többi nő helyzetét is. Beszámol női körülmetélésről, gyermekkorban ágyasnak eladott lányokról, a házasságon belüli nemi erőszak gyakorlatáról, sőt még a saját férjük által halálra ítélt és kivégzett asszonyokról is.
E könyv egy érzelmekkel teli vallomás a férfiúi brutalitásról, a reménytelen szerelemről és a nők sorsáról egy mohamedán országban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hercegnő lányai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hercegnő lányai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  354
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  256 gr
  ISBN:
  9789636891923
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2146213 / 1046810
  Translator:


  TAGS:
  Online A hercegnő lányai ebook, könyvet A hercegnő lányai FB2, Download A hercegnő lányai PDF , Download A hercegnő lányai MOBI, Online A hercegnő lányai könyvet, ingyenes letöltések A hercegnő lányai IPhone, Online könyvet A hercegnő lányai PDF, ingyenes A hercegnő lányai DJVU, ingyenes letöltések A hercegnő lányai TXT, letöltések A hercegnő lányai RTF, Online A hercegnő lányai FB2 , e-könyvet A hercegnő lányai letöltések TXT, ingyenes A hercegnő lányai letöltések könyvet, e-könyvet A hercegnő lányai download MOBI, letöltések A hercegnő lányai IPad, olvas A hercegnő lányai MOBI, olvas A hercegnő lányai DOC, ingyenes A hercegnő lányai AWZ, Download e-könyvet A hercegnő lányai iPad , ingyenes A hercegnő lányai DJVU, Download A hercegnő lányai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hercegnő lányai DVD, olvas A hercegnő lányai TXT, Book A hercegnő lányai letöltések DJVU, A hercegnő lányai letöltések könyvet ingyenes, A hercegnő lányai letöltések könyvet pdf ingyenes, A hercegnő lányai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hercegnő lányai pdf ingyenes, A hercegnő lányai letöltések könyvet epub ingyenes, A hercegnő lányai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply