A hematológia alapjai

A. V. Hoffbrand (Szerk.) - P. A. H. Moss (Szerk.) - J. E. Pettit (Szerk.) - A hematológia alapjai

Képek, ábrák, táblázatok sokaságán át mutatja be ez a csodálatos könyv a hematológiát az alapoktól a klinikai kórképekig – biztosítva ezzel az orvostanhallgatók, továbbá minden, a hematológiai betegek gyógyításával és laboratóriumi munkával foglalkozó szakember számára a naprakész ismereteket. A legfrissebb kutatási eredmények alapján az ábrák és képek segítségével könnyen érthető, világos formában magyarázza el a vér alakos elemeinek képződését, működését, ezek klinikai vonatkozásait, ismerteti a diagnosztikai teszteket, azok kiértékelését és gyakorlati hasznát. Külön értéke a könyvnek, hogy kiterjesztett ismeretanyagot nyújt a vas szerepéről, a vérátömlesztésről, az újszülött-hematológiáról, a trombózisról és a hematológiai daganatos megbetegedésekről. Elsősorban tankönyv, de kézikönyvként a betegágy melletti és a laboratóriumi munkában is segítséget jelent.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hematológia alapjai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hematológia alapjai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  396
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  845 gr
  ISBN:
  9789632262529
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2389974 / 1107702
  Translator:


  TAGS:
  Online A hematológia alapjai ebook, könyvet A hematológia alapjai FB2, Download A hematológia alapjai PDF , Download A hematológia alapjai MOBI, Online A hematológia alapjai könyvet, ingyenes letöltések A hematológia alapjai IPhone, Online könyvet A hematológia alapjai PDF, ingyenes A hematológia alapjai DJVU, ingyenes letöltések A hematológia alapjai TXT, letöltések A hematológia alapjai RTF, Online A hematológia alapjai FB2 , e-könyvet A hematológia alapjai letöltések TXT, ingyenes A hematológia alapjai letöltések könyvet, e-könyvet A hematológia alapjai download MOBI, letöltések A hematológia alapjai IPad, olvas A hematológia alapjai MOBI, olvas A hematológia alapjai DOC, ingyenes A hematológia alapjai AWZ, Download e-könyvet A hematológia alapjai iPad , ingyenes A hematológia alapjai DJVU, Download A hematológia alapjai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hematológia alapjai DVD, olvas A hematológia alapjai TXT, Book A hematológia alapjai letöltések DJVU, A hematológia alapjai letöltések könyvet ingyenes, A hematológia alapjai letöltések könyvet pdf ingyenes, A hematológia alapjai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hematológia alapjai pdf ingyenes, A hematológia alapjai letöltések könyvet epub ingyenes, A hematológia alapjai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply