A hegy szíve


Mikor Felszeghy Csaba könyvét még kéziratban olvashattam, különös szépprózája varázsos, időtlen kiterjedésbe zökkentett. Olyan észlelésmódot nyitott meg bennem, amelynek átélésére csak kisgyerekként voltam képes. De akkor nem tudtam kifejezni a láthatatlant, ami plasztikusan előttem termett: a termé-szetes közelségembe nyomult abszurdot. A hallhatón túli közlések, nevek, mozgások jelzés-pantomimját. Ünnepi érintések szúró örömét, szorongások, édes, selymes mesedünnyögések álomba mosódó
ringatását.Felszeghy Csabának sikerült szaggatott, szépséges mondataiban megfogalmaznia a titkot, amit csak a gyermeklélek ezüstös csillámokkal átszőtt képzelete fog fel. Ismer. Sejt. Ért. A felnőtt elfelejti. E sorokkal szeretném megköszönni neki visszaajándékozott, legszebb pillanataitmat. És azt, hogy új műfajt teremtett a legfontosabb témában. Mindig tudtam, hogy remekművek egyedül az ékkővé metszett, egyszerű mondatokból, szemérmes
ködleplek villanásaiból, elhallgatások, csendek fantáziaformákkal kitölthető öntőformáiból születhetnek. – Szepes MáriaA Könyv Magyarul!


Letöltések A hegy szíve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hegy szíve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  110
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  170 gr
  ISBN:
  9639312150
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2058664 / 1001538  TAGS:
  Online A hegy szíve ebook, könyvet A hegy szíve FB2, Download A hegy szíve PDF , Download A hegy szíve MOBI, Online A hegy szíve könyvet, ingyenes letöltések A hegy szíve IPhone, Online könyvet A hegy szíve PDF, ingyenes A hegy szíve DJVU, ingyenes letöltések A hegy szíve TXT, letöltések A hegy szíve RTF, Online A hegy szíve FB2 , e-könyvet A hegy szíve letöltések TXT, ingyenes A hegy szíve letöltések könyvet, e-könyvet A hegy szíve download MOBI, letöltések A hegy szíve IPad, olvas A hegy szíve MOBI, olvas A hegy szíve DOC, ingyenes A hegy szíve AWZ, Download e-könyvet A hegy szíve iPad , ingyenes A hegy szíve DJVU, Download A hegy szíve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hegy szíve DVD, olvas A hegy szíve TXT, Book A hegy szíve letöltések DJVU, A hegy szíve letöltések könyvet ingyenes, A hegy szíve letöltések könyvet pdf ingyenes, A hegy szíve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hegy szíve pdf ingyenes, A hegy szíve letöltések könyvet epub ingyenes, A hegy szíve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply