A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés

Kody Keplinger - A hazugságháló - Lying Out Loud - puha kötés

"Egy új történet a The DUFF A pótkerék világából

Sonny Ardmore remekül hazudik.
Arról, hogy az apja börtönben van, hogy az anyja kirakta őt otthonról, és éjszakánként titokban a legjobb barátnőjénél alszik.
Talán Amy Rush az egyetlen, aki átlát Sonny hazugsághálóján, és mellette áll, bármi történjék is. Mindent megosztanak egymással: a titkaikat, a ruháikat Sőt, még a Ryder Cross iránti utálatuk is közös.
Ryder az új fiú a Hamilton gimiben, és megtestesíti mindazt, amit Sonny és Amy ki nem állhat: a srác egy beképzelt, sznob stréber. Csakhogy Rydernek van egy gyenge pontja: Amy. Le sem tagadhatná, hogy belezúgott. Úgyhogy amikor Ryder e-mailben randira hívja Amyt, a két lány úgy érzi, kihagyhatatlan alkalom kínálkozik a számukra.
Úgy alakul, hogy Sonny egy egész éjszakát végigchatel Ryderrel, és őszinte borzalmára rádöbben, kezdi megkedvelni a fiút. Csakhogy van egy kis probléma: Ryder végig azt hitte, Amyvel beszélget. Úgyhogy Sonny bonyolult hadműveletet eszel ki, amivel rádöbbentheti Rydert, valójában mindig is őt akarta, nem Amyt. Képes lesz Sonny egészen az igazságig jutni a hazugságai segítségével, vagy végül Rydert és Amyt is elveszíti?

Kody Keplinger egy vicces és egyben szívszorító történettel tér vissza a The DUFF A pótkerék világába: azokról a hazugságokról ír, amiknek bedőlünk, és azokról az igazságokról, amikre véletlenül sem számítanánk."
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  312
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789633996584
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690030 / 1160602
  Series:


  TAGS:
  Online A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés ebook, könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés FB2, Download A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés PDF , Download A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés MOBI, Online A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés könyvet, ingyenes letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés IPhone, Online könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés PDF, ingyenes A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés DJVU, ingyenes letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés TXT, letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés RTF, Online A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés FB2 , e-könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések TXT, ingyenes A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések könyvet, e-könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés download MOBI, letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés IPad, olvas A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés MOBI, olvas A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés DOC, ingyenes A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés AWZ, Download e-könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés iPad , ingyenes A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés DJVU, Download A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés DVD, olvas A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés TXT, Book A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések DJVU, A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések könyvet ingyenes, A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések könyvet pdf ingyenes, A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés pdf ingyenes, A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés letöltések könyvet epub ingyenes, A hazugságháló – Lying Out Loud – puha kötés ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply