A Hazug kulcsa

Lawrence Mark - A Hazug kulcsa

A vörös királynő megindította bábuit a sakktáblán…

A Bolondok hercegében elmesélt vérfagyasztó kalandok során Jalan Kendeth, a gyáva és élvhajhász herceg és Snorri ver Snagason, a megkeseredett viking harcos szert tesz Loki kulcsára, amely minden ajtót ki tud nyitni, és amelyre a Széthullott Birodalom legveszedelmesebb erői vágyakoznak köztük maga a Holt Király.
Jal csupán haza szeretne térni a nőkhöz, a borhoz és az élet egyéb örömeihez, de Snorrinak célja van a kulccsal: ő az alvilág kapuját keresi, hogy szélesre tárhassa, és visszahozhassa családját az élők világába.
A kettejüket összeláncoló varázslat miatt a herceg kénytelen Snorrival tartani veszedelmes útján. Váratlan útitársként csatlakozik hozzájuk Kara, a tüzes völva, akinek szintén megvannak a saját kifürkészhetetlen céljai.
A regényt a szerző előző műveihez hasonlóan a neves műfordító, Gy. Horváth László (Gépnarancs, A Hobbit, Pi élete stb.) ültette át magyar nyelvre.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hazug kulcsa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hazug kulcsa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  520
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  680 gr
  ISBN:
  9786155514425
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2652853 / 1152734
  Series:


  TAGS:
  Online A Hazug kulcsa ebook, könyvet A Hazug kulcsa FB2, Download A Hazug kulcsa PDF , Download A Hazug kulcsa MOBI, Online A Hazug kulcsa könyvet, ingyenes letöltések A Hazug kulcsa IPhone, Online könyvet A Hazug kulcsa PDF, ingyenes A Hazug kulcsa DJVU, ingyenes letöltések A Hazug kulcsa TXT, letöltések A Hazug kulcsa RTF, Online A Hazug kulcsa FB2 , e-könyvet A Hazug kulcsa letöltések TXT, ingyenes A Hazug kulcsa letöltések könyvet, e-könyvet A Hazug kulcsa download MOBI, letöltések A Hazug kulcsa IPad, olvas A Hazug kulcsa MOBI, olvas A Hazug kulcsa DOC, ingyenes A Hazug kulcsa AWZ, Download e-könyvet A Hazug kulcsa iPad , ingyenes A Hazug kulcsa DJVU, Download A Hazug kulcsa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hazug kulcsa DVD, olvas A Hazug kulcsa TXT, Book A Hazug kulcsa letöltések DJVU, A Hazug kulcsa letöltések könyvet ingyenes, A Hazug kulcsa letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hazug kulcsa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hazug kulcsa pdf ingyenes, A Hazug kulcsa letöltések könyvet epub ingyenes, A Hazug kulcsa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply