A hazudós

Fejes Endre - A hazudós

Fejes Endre írói világának sokszínűségét reprezentálja novellás kötete. Hősei nehéz, küzdelmes sorsú munkások, a Józsefváros szűk utcáin, sötét terein élnek. Szűkre mért életükből a képzelet szárnyán, szivárványos álmok segítségével próbálnak kitörni. De meséik nem csupán a prózai valóságot szépítő hazugságok, hanem egy másfajta, emberibb élet utáni vágyakozást is kifejezik. A bukástól, a kudarctól akarja védeni szeretett hőseit az író, értük, velük perel lírai realizmussal telített írásaiban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hazudós ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hazudós ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 17 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  178
  Cover:
  SEMI-LINEN
  ISBN:
  2050250068716
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1963
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A hazudós ebook, könyvet A hazudós FB2, Download A hazudós PDF , Download A hazudós MOBI, Online A hazudós könyvet, ingyenes letöltések A hazudós IPhone, Online könyvet A hazudós PDF, ingyenes A hazudós DJVU, ingyenes letöltések A hazudós TXT, letöltések A hazudós RTF, Online A hazudós FB2 , e-könyvet A hazudós letöltések TXT, ingyenes A hazudós letöltések könyvet, e-könyvet A hazudós download MOBI, letöltések A hazudós IPad, olvas A hazudós MOBI, olvas A hazudós DOC, ingyenes A hazudós AWZ, Download e-könyvet A hazudós iPad , ingyenes A hazudós DJVU, Download A hazudós e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hazudós DVD, olvas A hazudós TXT, Book A hazudós letöltések DJVU, A hazudós letöltések könyvet ingyenes, A hazudós letöltések könyvet pdf ingyenes, A hazudós pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hazudós pdf ingyenes, A hazudós letöltések könyvet epub ingyenes, A hazudós ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply