A házicsoki színe


A marosvásárhelyi képzőművész gyermekkora emlékeit rendhagyó kötetben jeleníti meg. Ajna lányának mesélve rádöbbent, hogy napjaink gyerekeinek nagyon nehéz mesélni a nyolcvanas évek Romániájáról, az akkori falanszter-világ ma már csak nyomokban létezik. Képzőművészként elsősorban a látványra fókuszál, a rövid, rendkívül pontos, úgymond lírai precizitással megjelenített történeteket egyegy illusztráció – a szerző saját alkotása – kíséri. A szerző gyerekkora színhelyeit jeleníti meg, a korabeli lakótelepi gyerekkor sajátos elemeivel. Ebben a világban az úgynevezett blokk (tömbház) és közvetlen környezete a gyerek életterét képezi: szülői ház, de miniatűr város is, amelyben minden emeleten több játszótárs lakik, ahol nem kell társaság után keresgélni, mert az akkori évek rekordszerű népességszaporulata az erdélyi magyarságot is ugyanúgy jellemezte, mint a többségi nemzetet. Illetve a blokk az a hely, ahol az udvaron sötétedés után is lehetett játszani – míg a nyolcvanas évek felnőttjei egyre kevesebb szabadságot élveztek, addig gyerekeik a mai gyerekek számára elképzelhetetlen mozgásteret kaptak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A házicsoki színe ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A házicsoki színe ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  412 gr
  ISBN:
  9789731651750
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706446 / 1169077  TAGS:
  Online A házicsoki színe ebook, könyvet A házicsoki színe FB2, Download A házicsoki színe PDF , Download A házicsoki színe MOBI, Online A házicsoki színe könyvet, ingyenes letöltések A házicsoki színe IPhone, Online könyvet A házicsoki színe PDF, ingyenes A házicsoki színe DJVU, ingyenes letöltések A házicsoki színe TXT, letöltések A házicsoki színe RTF, Online A házicsoki színe FB2 , e-könyvet A házicsoki színe letöltések TXT, ingyenes A házicsoki színe letöltések könyvet, e-könyvet A házicsoki színe download MOBI, letöltések A házicsoki színe IPad, olvas A házicsoki színe MOBI, olvas A házicsoki színe DOC, ingyenes A házicsoki színe AWZ, Download e-könyvet A házicsoki színe iPad , ingyenes A házicsoki színe DJVU, Download A házicsoki színe e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A házicsoki színe DVD, olvas A házicsoki színe TXT, Book A házicsoki színe letöltések DJVU, A házicsoki színe letöltések könyvet ingyenes, A házicsoki színe letöltések könyvet pdf ingyenes, A házicsoki színe pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A házicsoki színe pdf ingyenes, A házicsoki színe letöltések könyvet epub ingyenes, A házicsoki színe ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply