A házasságtörő

Noelle Harrison - A házasságtörő

Minden háznak megvan a maga titka

. A harmincas évei közepén járó Nicholas maga mögött hagyja kényelmes életét Dublinban, és vidékre menekül. Szabadulni akar annak emlékétől, hogy felesége megcsalta, s a házassága zátonyra futott. Vesz egy vidéki házat, s újult erőkkel kezd neki a felújításnak. Ám a ház mintha beszélne hozzá. Nicholas hangokat hall, melyek nem tudni, honnan jönnek, ám vélhetően egy nő hangjai. Nicholas rájön, hogy nem képzelődik: minden kétséget kizáróan egy nő szelleme él vele együtt a házban.
Ő June, aki a második világháború idején költözött oda Roberttel, a férjével. Amikor Robert June könyörgése ellenére bevonul, a fiatal nő magára marad. A házat gyümölcsöskert veszi körül, tele érett piros almával, s a kerten túl ott a kísértés.
Ahogy kibontakozik a házasságtörő nő erotikus részletekkel átszőtt meséje, a két szálon futó regény egy történetté olvad, s Nicholas kezd ráébredni, mi volt a baj a saját házasságában.
Noëlle Harrison lassú, mégis magával ragadó prózájában az olvasóval együtt végigjárja a legmélyebb s sokszor gyötrelmes emberi érzelmek – szerelem, szenvedély, féltékenység – útvesztőit, s a szív eldugott zugaiba enged betekintést.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A házasságtörő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A házasságtörő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  424
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  600 gr
  ISBN:
  9789639633889
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2223342 / 1079220
  Translator:


  TAGS:
  Online A házasságtörő ebook, könyvet A házasságtörő FB2, Download A házasságtörő PDF , Download A házasságtörő MOBI, Online A házasságtörő könyvet, ingyenes letöltések A házasságtörő IPhone, Online könyvet A házasságtörő PDF, ingyenes A házasságtörő DJVU, ingyenes letöltések A házasságtörő TXT, letöltések A házasságtörő RTF, Online A házasságtörő FB2 , e-könyvet A házasságtörő letöltések TXT, ingyenes A házasságtörő letöltések könyvet, e-könyvet A házasságtörő download MOBI, letöltések A házasságtörő IPad, olvas A házasságtörő MOBI, olvas A házasságtörő DOC, ingyenes A házasságtörő AWZ, Download e-könyvet A házasságtörő iPad , ingyenes A házasságtörő DJVU, Download A házasságtörő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A házasságtörő DVD, olvas A házasságtörő TXT, Book A házasságtörő letöltések DJVU, A házasságtörő letöltések könyvet ingyenes, A házasságtörő letöltések könyvet pdf ingyenes, A házasságtörő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A házasságtörő pdf ingyenes, A házasságtörő letöltések könyvet epub ingyenes, A házasságtörő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply