A hazámért repültem


Heinz Knoke a II. világháború legkiválóbb német vadászpilótái közé tartozott. Háborús élményeiről írt színes visszaemlékezése alapműnek számít a légi hadviselést bemutató memoárirodalomban. E nagy sikerű könyv afféle ellenpólusát is jelenti a szövetséges pilóták tollából megjelent nagyszámú munkának.Knoke a háború kitörésekor csatlakozott a Luftwafféhoz, és egy vadászrepülő-ezred parancsnokaként szerelt le. A rendkívüli bátorsággal és ügyességgel megáldott vadászpilóta több mint 2000 bevetést teljesített, és 52 ellenséges gépet lőtt le. A háború vége felé szerzett sérüléséig több mint 400 hadműveleti bevetésben vett részt. Érdemei elismeréseként megkapta a Lovagkereszt kitüntetést. A szigorú porosz hagyományok szerint nevelt szerző erős patriotizmusról és nagy fegyelemről tanúskodó naplójából megtudhatjuk, milyen hatással volt a kiépülő náci rezsim az emberek életére, és megismerkedhetünk az ászpilóta katonai pályafutásával. A lebilincselő olvasmány
segítségével képet alkothatunk a Luftwaffe mindennapjairól és a széthullása előtti példás harci morálról.A naplóhoz fűzött utószavában Heinz Knoke arról ír, milyen nehéz volt talpon maradni a háború utáni Németországban, s hogyan sikerült beilleszkednie a civil
életbe. A mű a légi hadviselés szerelmeseinek és a megindító emberi történetek kedvelőinek az érdeklődésére is számot tarthat.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hazámért repültem ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hazámért repültem ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  BOUND
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9789639329560
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2118170 / 1019703
  Series:


  TAGS:
  Online A hazámért repültem ebook, könyvet A hazámért repültem FB2, Download A hazámért repültem PDF , Download A hazámért repültem MOBI, Online A hazámért repültem könyvet, ingyenes letöltések A hazámért repültem IPhone, Online könyvet A hazámért repültem PDF, ingyenes A hazámért repültem DJVU, ingyenes letöltések A hazámért repültem TXT, letöltések A hazámért repültem RTF, Online A hazámért repültem FB2 , e-könyvet A hazámért repültem letöltések TXT, ingyenes A hazámért repültem letöltések könyvet, e-könyvet A hazámért repültem download MOBI, letöltések A hazámért repültem IPad, olvas A hazámért repültem MOBI, olvas A hazámért repültem DOC, ingyenes A hazámért repültem AWZ, Download e-könyvet A hazámért repültem iPad , ingyenes A hazámért repültem DJVU, Download A hazámért repültem e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hazámért repültem DVD, olvas A hazámért repültem TXT, Book A hazámért repültem letöltések DJVU, A hazámért repültem letöltések könyvet ingyenes, A hazámért repültem letöltések könyvet pdf ingyenes, A hazámért repültem pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hazámért repültem pdf ingyenes, A hazámért repültem letöltések könyvet epub ingyenes, A hazámért repültem ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply