A Hatodik Hold leánya

Moony Witcher - A Hatodik Hold leánya

Nina az általános iskola ötödik osztályába jár (Segítség, itt vannak a vizsgák!), a nagynénjeivel él Madridban, és ritkán látja a szüleit, mert a munkájuk miatt mindig távol vannak. Összességében idáig nincs is semmi különös. De ott van az a csillag formájú szederanyajegy a jobb kezén pont ugyanolyan, mint amilyen a szeretett Misa nagypapának is van, a nagy alkimistának, aki Velencében él. A sors bélyege lenne ez? Milyen jövő vár Ninára? Az alkímia, a tanulás, egy ismeretlen világ egy teljesen új élet, ami elkezdődik egy éjszaka; hirtelen, a nagypapa titokzatos halálával. Nina megérkezik Velencébe, kutyája Adóne és macskája Platóne kíséretében, készen arra, hogy megértse, mi történik körülötte. És még nem tudja, hogy majd meg kell mentenie a Hatodik Holdat négy velencei barátja, egy Max nevű robotember és a Sbacchio segítségével

***

Könyvünk 2002-ben Olaszország legsikeresebb gyermekkönyve volt. Azóta 14 nyelvre lefordították, hazájában több mint 300 ezer példányt adtak el belőle. A szerző Moony Witcher írói álnéven publikál. A névválasztás magáért beszél: a hölgy egy kissé álmodozó és nem kevésbé boszorkányos. A Hatodik Hold leánya egy tízéves kislány fantasztikus története, aki barátaival, no meg egy robottal meghódítja az Alkímiai Galaxist, időutazást tesz rég eltűnt civilizációkban, és mindeközben titokzatos őseitől génjeiben hordozott alkímiai tehetségét is segítségül hívja. Víz alatti laboratórium, egy gonosz herceg, Velence szárnyas oroszlánja, Misa nagypapa fekete alkímiai notesze, rejtélyes titkosírás, fantasztikus képességekkel rendelkező földön kívüli állatok; mindez egy térben és időben kavargó történeten keresztül. Az olvasót nemcsak a szöveg ragadja magával, hanem a kötet 100-nál több illusztrált oldala is rabul ejti. A Hatodik Hold leánya, amelyet 8 éves kortól ajánlunk, egy négykötetesre tervezett sorozat első tagja: tavaszra jelentetjük meg a második kötetet, melynek címe A Nyolcadik Hangjegy rejtélye. (Olaszországban már a harmadik kötet is a sikerlisták élén áll.)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hatodik Hold leánya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hatodik Hold leánya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  15 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  195
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632169921
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A Hatodik Hold leánya ebook, könyvet A Hatodik Hold leánya FB2, Download A Hatodik Hold leánya PDF , Download A Hatodik Hold leánya MOBI, Online A Hatodik Hold leánya könyvet, ingyenes letöltések A Hatodik Hold leánya IPhone, Online könyvet A Hatodik Hold leánya PDF, ingyenes A Hatodik Hold leánya DJVU, ingyenes letöltések A Hatodik Hold leánya TXT, letöltések A Hatodik Hold leánya RTF, Online A Hatodik Hold leánya FB2 , e-könyvet A Hatodik Hold leánya letöltések TXT, ingyenes A Hatodik Hold leánya letöltések könyvet, e-könyvet A Hatodik Hold leánya download MOBI, letöltések A Hatodik Hold leánya IPad, olvas A Hatodik Hold leánya MOBI, olvas A Hatodik Hold leánya DOC, ingyenes A Hatodik Hold leánya AWZ, Download e-könyvet A Hatodik Hold leánya iPad , ingyenes A Hatodik Hold leánya DJVU, Download A Hatodik Hold leánya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hatodik Hold leánya DVD, olvas A Hatodik Hold leánya TXT, Book A Hatodik Hold leánya letöltések DJVU, A Hatodik Hold leánya letöltések könyvet ingyenes, A Hatodik Hold leánya letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hatodik Hold leánya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hatodik Hold leánya pdf ingyenes, A Hatodik Hold leánya letöltések könyvet epub ingyenes, A Hatodik Hold leánya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply