A hatalom


A mű a hatalmat mint az emberi társadalom alapvető energiaforrását vizsgálja, amely nélkül a társas létet előnyben részesítő emberiség képtelen lenne megszervezni önmagát. Elegánsan kalandozva az emberi civilizációk ötezer éves történetében Russel igyekszik történetileg tipologizálni a hatalom legfontosabb megnyilvánulási formáit: a papi hatalmat, a királyi hatalmat, a nyers erőszakot, a forradalmi hatalmat, a gazdasági hatalmat, a véleményformálók hatalmát és a meggyőződéses hit hatalmát. Ugyanakkor fogalmilag, filozófiailag is igyekszik megragadni a hatékony elveket, vagyis izgalmasan elemzi a hatalomra irányuló emberi ösztön működését, a vezérek és követőik viszonyát, a hatalom viszonyát az erkölcsi elvekhez, az erkölcsfilozófiák hatalmát, az egyén illetve a hatalmi szervezetek viszonyát, a hatalmi szervezetek biológiáját, s végül a hatalom megszelídítésének esetleges lehetőségeit.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hatalom ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hatalom ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9639548316
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2116438 / 1019452
  Series:


  TAGS:
  Online A hatalom ebook, könyvet A hatalom FB2, Download A hatalom PDF , Download A hatalom MOBI, Online A hatalom könyvet, ingyenes letöltések A hatalom IPhone, Online könyvet A hatalom PDF, ingyenes A hatalom DJVU, ingyenes letöltések A hatalom TXT, letöltések A hatalom RTF, Online A hatalom FB2 , e-könyvet A hatalom letöltések TXT, ingyenes A hatalom letöltések könyvet, e-könyvet A hatalom download MOBI, letöltések A hatalom IPad, olvas A hatalom MOBI, olvas A hatalom DOC, ingyenes A hatalom AWZ, Download e-könyvet A hatalom iPad , ingyenes A hatalom DJVU, Download A hatalom e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hatalom DVD, olvas A hatalom TXT, Book A hatalom letöltések DJVU, A hatalom letöltések könyvet ingyenes, A hatalom letöltések könyvet pdf ingyenes, A hatalom pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hatalom pdf ingyenes, A hatalom letöltések könyvet epub ingyenes, A hatalom ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply