A hatalom mestersége


A második világháború memoárirodalma világszerte egyre szélesebb olvasóközönséget vonz. A háborús sokk múlásával nő az érdeklődés az események háttere, a politikai elhatározások mozgatói, a vitatott kérdések iránt. A visszaemlékezések éppen szubjektivitásukkal gazdagítják, nemegyszer kiegészítik a dokumentumok, tudományos művek nyomán kialakult képet. Kötetünk a memoárirodalomnak néhány, a maga műfajában immár klasszikusnak minősíthető művével foglalkozik. A tanulmányok Jacques Duclos, Churchill és De Gaulle önéletrajzát, Ivan Majszkij szovjet nagykövet londoni tevékenységét, Harry Hopkinsnak Roosevelt elnökről írt visszaemlékezéseit elemzik, és megvizsgálják dr. Schmidtnek, Hitler tolmácsának személyes emlékeit. A világpolitikai összefüggések megvilágítása közben közelebbről ismerjük meg a történelemnek azokat a főszereplőt, kiknek egyénisége rányomta bélyegét az események alakulására.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hatalom mestersége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hatalom mestersége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 19 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  299
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632703537
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1972
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A hatalom mestersége ebook, könyvet A hatalom mestersége FB2, Download A hatalom mestersége PDF , Download A hatalom mestersége MOBI, Online A hatalom mestersége könyvet, ingyenes letöltések A hatalom mestersége IPhone, Online könyvet A hatalom mestersége PDF, ingyenes A hatalom mestersége DJVU, ingyenes letöltések A hatalom mestersége TXT, letöltések A hatalom mestersége RTF, Online A hatalom mestersége FB2 , e-könyvet A hatalom mestersége letöltések TXT, ingyenes A hatalom mestersége letöltések könyvet, e-könyvet A hatalom mestersége download MOBI, letöltések A hatalom mestersége IPad, olvas A hatalom mestersége MOBI, olvas A hatalom mestersége DOC, ingyenes A hatalom mestersége AWZ, Download e-könyvet A hatalom mestersége iPad , ingyenes A hatalom mestersége DJVU, Download A hatalom mestersége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hatalom mestersége DVD, olvas A hatalom mestersége TXT, Book A hatalom mestersége letöltések DJVU, A hatalom mestersége letöltések könyvet ingyenes, A hatalom mestersége letöltések könyvet pdf ingyenes, A hatalom mestersége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hatalom mestersége pdf ingyenes, A hatalom mestersége letöltések könyvet epub ingyenes, A hatalom mestersége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply