A hat gondolkodó kalap


Edward de Bono minden írásában arra bátorítja az olvasót, hogy lépjen ki abból a gondolati sémából, amely alapvetően meghatározza
világképét és sokszor előítéletes magatartást eredményez, A Hat gondolkodó kalap frappáns, könnyen megtanulható és izgalmas eszközt ad mindazok kezébe, akik egyedül vagy kisebb-nagyobb csoportokban különböző problémák megoldásán gondolkodva új, innovatív ötletekre, javaslatokra vágynak, A különböző színű kalapok eltérő gondolkodásbeli paradigmákat jelentenek, a másik felével történő gondolkodás lehetősége pedig javítja a résztvevők empatikus képességeit és lehetőséget biztosít az eltérő vélemények elfogadására. Mindezeken felül a módszer az emberek közötti együttműködést is segíti azzal, hogy a vitákban az emóciók helyett a közös, egymást elfogadó gondolkodásra épít. Mindezek alapján kiknek ajánlom ezt a könyvet? Mindenkinek, aki a mindennapjait kreatív, lendületes és főleg konstruktív légkörben szeretné tölteni.


JUHOS ANDREA
A New York-székhelyű DBM Inc. humánerőforrás tancsadó cég magyarországi irodájának vezetőjeJó pár évvel ezelőtt hallottunk először arról a megdöbbentő felfedezésről, hogy agyunk alig 20%-át aknázzuk ki. Ez akár azt is jelenthetné, hogy a fennmaradó részt kreativ ötletek generálására, problémamegoldásokra és egyszeróen gondolkodásra használhatnánk. Végre színre lépett de Bono, aki tudományos kutatásai alapján elmondja, hogyan maximalizálhatjuk agyunk szabad kapacitását logikus és struktúrált gondolkodással. Bár A Hat Gondolkodó Kalap csodákat művel az egyéni gondolkodás fejlesztésében, mégis azt hiszem, hogy a módszer figyelemreméltóbb eredményekkel kecsegtet a csoportos alkalmazások során. Képzeljenekel egy olyan ötletbörzét, ahol az egók nem jutnak szerephez. Mindenki egyenrangúan vesz részt a megbeszélésen és ez a megbeszélés nem hosszabb egy óránál.
Edward de Bono az áttörést újabb áttöréssel folytatja. Mindannyiunkat arra ösztönöz, hogy újra értékeljük gondolkodásunkat.


PAUL GARRISON
A Gerrison Group elnöke, a Coca Cola Mo. Kft. volt ügyvezető igazgatója
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hat gondolkodó kalap ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hat gondolkodó kalap ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  226
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789638754417
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2123006 / 1021128
  Format:


  TAGS:
  Online A hat gondolkodó kalap ebook, könyvet A hat gondolkodó kalap FB2, Download A hat gondolkodó kalap PDF , Download A hat gondolkodó kalap MOBI, Online A hat gondolkodó kalap könyvet, ingyenes letöltések A hat gondolkodó kalap IPhone, Online könyvet A hat gondolkodó kalap PDF, ingyenes A hat gondolkodó kalap DJVU, ingyenes letöltések A hat gondolkodó kalap TXT, letöltések A hat gondolkodó kalap RTF, Online A hat gondolkodó kalap FB2 , e-könyvet A hat gondolkodó kalap letöltések TXT, ingyenes A hat gondolkodó kalap letöltések könyvet, e-könyvet A hat gondolkodó kalap download MOBI, letöltések A hat gondolkodó kalap IPad, olvas A hat gondolkodó kalap MOBI, olvas A hat gondolkodó kalap DOC, ingyenes A hat gondolkodó kalap AWZ, Download e-könyvet A hat gondolkodó kalap iPad , ingyenes A hat gondolkodó kalap DJVU, Download A hat gondolkodó kalap e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hat gondolkodó kalap DVD, olvas A hat gondolkodó kalap TXT, Book A hat gondolkodó kalap letöltések DJVU, A hat gondolkodó kalap letöltések könyvet ingyenes, A hat gondolkodó kalap letöltések könyvet pdf ingyenes, A hat gondolkodó kalap pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hat gondolkodó kalap pdf ingyenes, A hat gondolkodó kalap letöltések könyvet epub ingyenes, A hat gondolkodó kalap ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply