A hat értékmedál


Edward de Bono szaktekintély a kreatív gondolkodás, valamint a gondolkodás mint képesség fejlesztésének területén. Több ezren írnak számítógép-programokat, Edward de Bono azonban az emberi elme számára ír programokat. Az emberi elme, mint önszerveződő információs rendszer működésének megértéséből létrehozta a laterális gondolkodás módszeres, kreatív eszközeit. Ő alkotta meg a párhuzamos gondolkodás gyakorlatát és írta a Six Thinking Hats (A gondolkodás hat kalapja) című könyvet. Az észlelésen alapuló (perceptuális) gondolkodásban alkalmazott eszközeit (CoRT, DATT) az oktatásban és az üzleti életben széles körűen alkalmazzák. Edward de Bono gondolkodás-iskola módszereit vezető világcégek alkalmazták, többek között az IBM, a Microsoft, a Prudential, a British Telecom (Egyesült Királyság), az NTT (Japán), a Nokia (Finnország) és a Siemens (Németország). Az ausztrál krikett válogatott is a segítségét kérte, hogy minden idők legsikeresebb krikett csapata lehessen. Dél-Afrikai tudósok egy csoportja Dr. De Bono-t beválasztotta a közé a 250 ember közé, akik a történelem folyamán a legnagyobb hatással voltak az emberiségre. Egy vezető ausztrál üzleti lap a legnagyobb kortárs látnokok közé sorolta. Az Accenture, egyik igen jelentős tanácsadócég az 50 legbefolyásosabb üzleti gondolkodó egyikének tekinti. Edward de Bono módszerei egyszerűek, de hatásosak. Egyik módszerének alkalmazása egy acélgyártó cégnek egyetlen délután alatt 21000 ötletet eredményezett. Tanított gondolkodást Nobel-díjasoknak és Down-kóros gyerekeknek. Edward de Bono orvosi (Málta), bölcsész (Oxford), filozófiai doktori (Oxford), bölcsészdoktori (Cambridge) és teológiai doktori (RMIT) diplomát szerzett. Konzultációs órákat tart az oxfordi, cambridge-i, londoni egyetemen, valamint a Harvardon. Oxfordban Rhodes ösztöndíjas volt. 67 könyvet írt, melyeket 37 nyelvre fordítottak le.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hat értékmedál ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hat értékmedál ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  174
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  210 gr
  ISBN:
  9789633041031
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2232670 / 1087285
  Translator:


  TAGS:
  Online A hat értékmedál ebook, könyvet A hat értékmedál FB2, Download A hat értékmedál PDF , Download A hat értékmedál MOBI, Online A hat értékmedál könyvet, ingyenes letöltések A hat értékmedál IPhone, Online könyvet A hat értékmedál PDF, ingyenes A hat értékmedál DJVU, ingyenes letöltések A hat értékmedál TXT, letöltések A hat értékmedál RTF, Online A hat értékmedál FB2 , e-könyvet A hat értékmedál letöltések TXT, ingyenes A hat értékmedál letöltések könyvet, e-könyvet A hat értékmedál download MOBI, letöltések A hat értékmedál IPad, olvas A hat értékmedál MOBI, olvas A hat értékmedál DOC, ingyenes A hat értékmedál AWZ, Download e-könyvet A hat értékmedál iPad , ingyenes A hat értékmedál DJVU, Download A hat értékmedál e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hat értékmedál DVD, olvas A hat értékmedál TXT, Book A hat értékmedál letöltések DJVU, A hat értékmedál letöltések könyvet ingyenes, A hat értékmedál letöltések könyvet pdf ingyenes, A hat értékmedál pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hat értékmedál pdf ingyenes, A hat értékmedál letöltések könyvet epub ingyenes, A hat értékmedál ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply