A Hartgrove-ház


Lenyűgöző regény, amely visszaidézi a szerző A TYNEFORD-HÁZ című
New York Times-bestsellerét.

"Natasha Solomons szavakból sző szimfóniát egy fiatal zenészről, akit hatalmas érzelmek ihletnek. Már a legelső oldaltól elbűvölt ez a zene, a szerelem, a bánat, és a nem várt öröm dallamai."
– The Times

A DOWNTON ABBEY rajongóit bizonyára magával ragadja a történet hátteréül szolgáló csodálatos angol vidéki birtok, és A HARTGROVE-HÁZ hangulata.

Natasha Solomons új családregénye, szerelmi háromszögről, a családi kötelezettségekről, és a gyász sötétsége utáni öröm felfedezéséről szól. A történet az elbűvölő vidéki angol táj szépségének ölelésében, egy csodálatos birtokon játszódik.

Szörnyű dolog a bátyád feleségét szeretni…

SZILVESZTER ESTÉJE, DORSET, ANGLIA, 1946.
Gyertyák lángja világítja be a nagytermet, gramofon sistereg, a vendégek pedig táncolnak, és pezsgőt kortyolgatnak. Ezen az éjszakán a Hartgrove-ház felidézi régmúlt dicsőségének napjait. Mikor a Fox-Talbot család fiai visszatérnek a háborúból, elhatározzák, hogy megmentik az ősi családi birtokot a biztos csődtől. Azonban a gyönyörű énekesnő, Edie Rose érkezése összekuszálja a szíveket és a családi kapcsolatokat, s ez végzetes áruláshoz vezet.

Ötven évvel később, az elismert zeneszerző, Harry Fox-Talbot emlékezik vissza életére, s próbálja enyhíteni nemrég elhunyt felesége miatt érzett gyászát. Négyéves unokájáról kiderül, hogy kivételes zenei tehetség, ezért egyre több időt töltenek együtt. Az új élmények, tapasztalatok, melyeket a kisfiú közelsége által kap, arra sarkallja őt, hogy végre szembenézzen a múltjával is.
Páratlan regény szerelemről és árulásról, és arról, hogy sosem késő
a megbocsátást keresni.

"Teli egyedi és életszerű karakterekkel, ez a csodásan megírt könyv egyszerre mutatja be a háború utáni Anglia nemeseinek életét és a modern világ ellentmondásait, egyetlen időtlen szerelmi történet tükrében, mely összetöri és begyógyítja a szívet. Natasha Solomons pontosan úgy ír, hogy történeteit soha ne lehessen elfeledni."
– Beatriz Williams, A Száz Nyár című könyv szerzője

"Páratlan próza és a magával ragadó történet találkozása egy elegánsan megírt, gyönyörű könyvben."
– Publisher Weekly
"Ritka az a könyv, mely egyszerre van hatással a szívre és az értelemre, de Natasha Solomons legújabb műve az első fejezetétől fogva lenyűgözött. Kifinomult és hibátlan próza, a családi kötelékekről, a zene erejéről és arról, hogyan hagyjunk nyomot a világban. Nem tudom elég melegen ajánlani. Olyan olvasni, mintha zenét hallgatna az ember, a csodás dallamot még sokáig nem felejti el azután sem, hogy elolvasta az utolsó oldalt."
– Alyson Richman, bestsellerírónő

"Finom, szinte lírai mű családról és hírnévről."
– Sunday Express
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hartgrove-ház ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hartgrove-ház ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  406
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789636355395
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2648599 / 1151885
  Translator:


  TAGS:
  Online A Hartgrove-ház ebook, könyvet A Hartgrove-ház FB2, Download A Hartgrove-ház PDF , Download A Hartgrove-ház MOBI, Online A Hartgrove-ház könyvet, ingyenes letöltések A Hartgrove-ház IPhone, Online könyvet A Hartgrove-ház PDF, ingyenes A Hartgrove-ház DJVU, ingyenes letöltések A Hartgrove-ház TXT, letöltések A Hartgrove-ház RTF, Online A Hartgrove-ház FB2 , e-könyvet A Hartgrove-ház letöltések TXT, ingyenes A Hartgrove-ház letöltések könyvet, e-könyvet A Hartgrove-ház download MOBI, letöltések A Hartgrove-ház IPad, olvas A Hartgrove-ház MOBI, olvas A Hartgrove-ház DOC, ingyenes A Hartgrove-ház AWZ, Download e-könyvet A Hartgrove-ház iPad , ingyenes A Hartgrove-ház DJVU, Download A Hartgrove-ház e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hartgrove-ház DVD, olvas A Hartgrove-ház TXT, Book A Hartgrove-ház letöltések DJVU, A Hartgrove-ház letöltések könyvet ingyenes, A Hartgrove-ház letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hartgrove-ház pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hartgrove-ház pdf ingyenes, A Hartgrove-ház letöltések könyvet epub ingyenes, A Hartgrove-ház ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply