A három Róza

Kertész Erzsébet - A három Róza

Amikor Jókai Mór az anyai átok ellenére feleségül vette Laborfalvi Rózát, annak már volt egy tizenharmadik évében lévő törvénytelen lánya, akit ugyancsak Rózának hívtak. Az új Jókai kisasszony szeszélyes, elkényeztetett gyermek volt, fiatal lány korában pedig makacs, fékezhetetlen teremtés. Az ő törvénytelen lánya a harmadik Róza, akit anyja halála után Laborfalvi kérésére Jókai örökbe fogadott. A harmadik Rózából Feszty Árpádnak, a körkép festőjének felesége lett. Laborfalvi halála után a házaspár együtt élt Jókaival. A harmonikus viszony akkor szakadt meg, amikor Jókai feleségül vette Nagy Bellát, a nála ötvennégy évvel fiatalabb színésznőt.
Jókairól és a három Rózáról szól a népszerű írónőnek ez a nagyrészt ismeretlen életrajzi adatokat feltáró, de romantikus elemekben is bővelkedő igaz regénye.A Könyv Magyarul!


Letöltések A három Róza ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A három Róza ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  162
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  9789631188875
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217037 / 1072939
  Series:


  TAGS:
  Online A három Róza ebook, könyvet A három Róza FB2, Download A három Róza PDF , Download A három Róza MOBI, Online A három Róza könyvet, ingyenes letöltések A három Róza IPhone, Online könyvet A három Róza PDF, ingyenes A három Róza DJVU, ingyenes letöltések A három Róza TXT, letöltések A három Róza RTF, Online A három Róza FB2 , e-könyvet A három Róza letöltések TXT, ingyenes A három Róza letöltések könyvet, e-könyvet A három Róza download MOBI, letöltések A három Róza IPad, olvas A három Róza MOBI, olvas A három Róza DOC, ingyenes A három Róza AWZ, Download e-könyvet A három Róza iPad , ingyenes A három Róza DJVU, Download A három Róza e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A három Róza DVD, olvas A három Róza TXT, Book A három Róza letöltések DJVU, A három Róza letöltések könyvet ingyenes, A három Róza letöltések könyvet pdf ingyenes, A három Róza pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A három Róza pdf ingyenes, A három Róza letöltések könyvet epub ingyenes, A három Róza ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply