A Három Próféta könyve

Dr. Varga László - A Három Próféta könyve

Az ökumenikus vallási hagyomány írásaiból tart kezében egy könyvet a tisztelt Olvasó.
A vallásokban még mindig ott rejtőzik a Tan, mely az egyetlen Teremtőről szól, valamint arról, hogy a középút mértékletessége, az önismeret és az örökkévaló vándorlás egy napon elvezethet a megértéshez, a boldogsághoz, a mindentudáshoz és a felébredéshez.
Hitünk szerint a könyvben bemutatásra kerülő Próféták a Föld jelen korszakának legszentebb tanítói, életük minden hívő ember számára példaértékű, s kolostori hitgyakorlatunk összes eleme is az ő tanításaikra alapszik.
Meggyőződésünk, hogyha mindennemű vallási fanatizmust, rögeszmét és dogmatizmust mellőzve tekintünk e Próféták életére, nagyobbnak s csodálatosabbnak fognak feltűnni előttünk, mint eleddig bármikor.
A szövegek sokszori olvasása, kitartó tanulmányozása eredményeképpen lassanként kibomlik előttünk tiszta logikájuk, sajátos világuk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Három Próféta könyve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Három Próféta könyve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  194
  Borító:
  PUHATÁBLÁS
  Súly:
  210 gr
  ISBN:
  9789632910116
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2083144 / 1056293
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A Három Próféta könyve ebook, könyvet A Három Próféta könyve FB2, Download A Három Próféta könyve PDF , Download A Három Próféta könyve MOBI, Online A Három Próféta könyve könyvet, ingyenes letöltések A Három Próféta könyve IPhone, Online könyvet A Három Próféta könyve PDF, ingyenes A Három Próféta könyve DJVU, ingyenes letöltések A Három Próféta könyve TXT, letöltések A Három Próféta könyve RTF, Online A Három Próféta könyve FB2 , e-könyvet A Három Próféta könyve letöltések TXT, ingyenes A Három Próféta könyve letöltések könyvet, e-könyvet A Három Próféta könyve download MOBI, letöltések A Három Próféta könyve IPad, olvas A Három Próféta könyve MOBI, olvas A Három Próféta könyve DOC, ingyenes A Három Próféta könyve AWZ, Download e-könyvet A Három Próféta könyve iPad , ingyenes A Három Próféta könyve DJVU, Download A Három Próféta könyve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Három Próféta könyve DVD, olvas A Három Próféta könyve TXT, Book A Három Próféta könyve letöltések DJVU, A Három Próféta könyve letöltések könyvet ingyenes, A Három Próféta könyve letöltések könyvet pdf ingyenes, A Három Próféta könyve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Három Próféta könyve pdf ingyenes, A Három Próféta könyve letöltések könyvet epub ingyenes, A Három Próféta könyve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply