A Három Kristály legendája


Az emberi világban a kristály jelenlegi Őrzője a bostoni Doris Shopard. Kisfia, a tízéves Sam és Will Colvin osztálytársak, nagyon jó barátok. Egy alkalommal Will jó szándékkal eltulajdonítja a kristályt Doristól, amelynek funkciójáról mit sem tud. A követ különböző kísérleteknek veti alá, amelyek következményeként sérül a triangularitás, és a három világ kristályai elmozdulnak a világtengely mentén. A földi kristály a gunok világába, a gunok kristálya a szlimek birodalmába, a szlim kristály pedig a Földre kerül. Az Őrzők eszméletlenül fekszenek, mert a kristállyal eggyé vált lelkük már egy másik térben van. A primorok megjelennek mindhárom világban. Arra kérik Doris fiát, Samet, hogy menjen át a gunokhoz, a gunok világában Morócot, a vadászt, hogy lépjen át a szlimekhez, a szlimek világában pedig Nagy Kacort, hogy a földön keresse meg az elveszett követ. Erre azért csak nekik van lehetőségük, mert a kristályok az Őrzők lelkének lenyomatait hordozzák, és a küldöttek az idegen környezetben is pontosan érzik szeretteik lelkének darabkáját (Sam az édesanyjáét, Nagy Kacor az apjáét, Nagy Primus jelenlegi uralkodóét, Moróc pedig testvéréét, Korc kovácsét).A Könyv Magyarul!


Letöltések A Három Kristály legendája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Három Kristály legendája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786155180002
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221520 / 1077498  TAGS:
  Online A Három Kristály legendája ebook, könyvet A Három Kristály legendája FB2, Download A Három Kristály legendája PDF , Download A Három Kristály legendája MOBI, Online A Három Kristály legendája könyvet, ingyenes letöltések A Három Kristály legendája IPhone, Online könyvet A Három Kristály legendája PDF, ingyenes A Három Kristály legendája DJVU, ingyenes letöltések A Három Kristály legendája TXT, letöltések A Három Kristály legendája RTF, Online A Három Kristály legendája FB2 , e-könyvet A Három Kristály legendája letöltések TXT, ingyenes A Három Kristály legendája letöltések könyvet, e-könyvet A Három Kristály legendája download MOBI, letöltések A Három Kristály legendája IPad, olvas A Három Kristály legendája MOBI, olvas A Három Kristály legendája DOC, ingyenes A Három Kristály legendája AWZ, Download e-könyvet A Három Kristály legendája iPad , ingyenes A Három Kristály legendája DJVU, Download A Három Kristály legendája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Három Kristály legendája DVD, olvas A Három Kristály legendája TXT, Book A Három Kristály legendája letöltések DJVU, A Három Kristály legendája letöltések könyvet ingyenes, A Három Kristály legendája letöltések könyvet pdf ingyenes, A Három Kristály legendája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Három Kristály legendája pdf ingyenes, A Három Kristály legendája letöltések könyvet epub ingyenes, A Három Kristály legendája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply