A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1.


Egy merész terv borzalmas útra és az árulás szélére sodor egy árva fiút.
Carthya királysága polgárháború szélén áll. Hogy egyesítse a széthúzó népet, Conner, egy nemesember a királyi udvarból, ravasz tervet eszel ki: kitanít egy árva fiút, hogyan adja ki magát a király rég elveszett fiának, és bábhercegként trónra ülteti.
Négy árva verseng a szerepért, köztük a makacs Sage-dzsel. Sage tudja, hogy Conner szándékai nem éppen nemesek, de mivel saját élete is cérnaszálon függ, nem tehet sokat el kell érnie, hogy Conner őt válassza, vagy nem kerül ki élve a kalandból.
Ahogy Sage az omladozó árvaházból Conner bámulatos birtokára kerül, egyre több hazugságra és árulásra derül fény, mígnem végül az igazság is kiderül, ami Conner minden tervénél veszélyesebbnek bizonyulhat.
Hihetetlen kaland tele veszéllyel, izgalommal és hazugsággal, ami az utolsó oldalig lábujjhegyen tartja az olvasót.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  410 gr
  ISBN:
  9789633738696
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2564283 / 1124558
  Series:


  TAGS:
  Online A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. ebook, könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. FB2, Download A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. PDF , Download A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. MOBI, Online A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. könyvet, ingyenes letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. IPhone, Online könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. PDF, ingyenes A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. DJVU, ingyenes letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. TXT, letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. RTF, Online A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. FB2 , e-könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések TXT, ingyenes A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések könyvet, e-könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. download MOBI, letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. IPad, olvas A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. MOBI, olvas A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. DOC, ingyenes A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. AWZ, Download e-könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. iPad , ingyenes A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. DJVU, Download A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. DVD, olvas A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. TXT, Book A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések DJVU, A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések könyvet ingyenes, A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések könyvet pdf ingyenes, A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. pdf ingyenes, A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. letöltések könyvet epub ingyenes, A hamis herceg – Hatalom-trilógia 1. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply