A halhatatlanságra vágyó királyfi

Móricz Zsigmond - A halhatatlanságra vágyó királyfi

Elmehet-e a mese vakációra, és hogy néz ki a Mesetündér? Hol van a Boldogság szigete, és mitől lesz nehéz egy kétgarasos? Mi történik akkor, ha egy király puliszkát szeretne reggelizni, vagy ha egy királyfi halhatatlanságra vágyik?

Móricz Zsigmond jellegzetes, játékos és ízes stílusával tolmácsolja a mulatságos, bölcs vagy éppen historizáló meséket, melyek amellett, hogy a fenti kérdésekre is felelnek, életkortól függetlenül minden olvasónak maradandó élményt, garantált kikapcsolódást nyújtanak. Móricz a mesék szókincsét, fordulatait és humorát a magyar népnyelvből meríti. Gyermekírásainak egyik fontos jellemzője, hogy nem a felnőtt, gyakran erőltetett mesterkéltségével fordul a kicsik felé, hanem a gyermek világát a maga természetes valóságában ragadja meg. A gyermek és a könyv kapcsolatáról így vall: Nem az a cél, hogy a gyermek könyvtára minél gazdagabb legyen, hanem az, hogy csak jó könyvek legyenek jelen a gyermek körül.

Gyermekeknek szánt írásai így az itt közölt meséi is kiválóan alkalmasak e nemes cél megvalósítására: egy jó könyvvel, méltó módon gazdagíthatják a kisgyermekek könyvtárát.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  112
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  570 gr
  ISBN:
  9789632672953
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2679516 / 1155917  TAGS:
  Online A halhatatlanságra vágyó királyfi ebook, könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi FB2, Download A halhatatlanságra vágyó királyfi PDF , Download A halhatatlanságra vágyó királyfi MOBI, Online A halhatatlanságra vágyó királyfi könyvet, ingyenes letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi IPhone, Online könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi PDF, ingyenes A halhatatlanságra vágyó királyfi DJVU, ingyenes letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi TXT, letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi RTF, Online A halhatatlanságra vágyó királyfi FB2 , e-könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések TXT, ingyenes A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések könyvet, e-könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi download MOBI, letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi IPad, olvas A halhatatlanságra vágyó királyfi MOBI, olvas A halhatatlanságra vágyó királyfi DOC, ingyenes A halhatatlanságra vágyó királyfi AWZ, Download e-könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi iPad , ingyenes A halhatatlanságra vágyó királyfi DJVU, Download A halhatatlanságra vágyó királyfi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A halhatatlanságra vágyó királyfi DVD, olvas A halhatatlanságra vágyó királyfi TXT, Book A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések DJVU, A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések könyvet ingyenes, A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések könyvet pdf ingyenes, A halhatatlanságra vágyó királyfi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A halhatatlanságra vágyó királyfi pdf ingyenes, A halhatatlanságra vágyó királyfi letöltések könyvet epub ingyenes, A halhatatlanságra vágyó királyfi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply