A hálás halott


Hollandia és a vele egy nyelvet beszélő, Belgiumhoz tartozó Flandria földrajzilag nem esik messze tőlünk – a kapcsolatok hazánk és e területek között évszázadok óta folyamatosak. Sajnálatos ugyanakkor, hogy e nem is távoli kultúra irodalma eddig nem került igazán a magyar olvasók érdeklődésének látókörébe. Minden nyelvben a népmesék jelentik a hagyományos kultúrkincs alapját. Mégis németalföldi folklórból származó szöveg mutatóba is alig került eddig magyar nyelvű könyvbe. A Világszirmok sorozat 4. kötetében egy több mint húszmilliós nyelvközösség változatos, a miénktől részben eltérő, de sok-sok ismert, nyugat-európai vándormotívumot felmutató népmeséiből nyújtunk most át elsőként ízelítőt az érdeklődőknek Csokonai Attila fordításában, Vincze Judit grafikáival. A szereplők többek között: hajóskapitány, király, királykisasszony, ostoba férj és eszes asszony, ravasz férj és buta feleség, pásztorfiúból lett herceg, próbákat kiálló derék ifjú, bátor szolgálólány, veszélybe került testvérpár, a Földön járó Jézus és Szent Péter.A Könyv Magyarul!


Letöltések A hálás halott ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hálás halott ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  104
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  120 gr
  ISBN:
  9789632633015
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2012
  Árukód:
  2232913 / 1087533
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A hálás halott ebook, könyvet A hálás halott FB2, Download A hálás halott PDF , Download A hálás halott MOBI, Online A hálás halott könyvet, ingyenes letöltések A hálás halott IPhone, Online könyvet A hálás halott PDF, ingyenes A hálás halott DJVU, ingyenes letöltések A hálás halott TXT, letöltések A hálás halott RTF, Online A hálás halott FB2 , e-könyvet A hálás halott letöltések TXT, ingyenes A hálás halott letöltések könyvet, e-könyvet A hálás halott download MOBI, letöltések A hálás halott IPad, olvas A hálás halott MOBI, olvas A hálás halott DOC, ingyenes A hálás halott AWZ, Download e-könyvet A hálás halott iPad , ingyenes A hálás halott DJVU, Download A hálás halott e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hálás halott DVD, olvas A hálás halott TXT, Book A hálás halott letöltések DJVU, A hálás halott letöltések könyvet ingyenes, A hálás halott letöltések könyvet pdf ingyenes, A hálás halott pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hálás halott pdf ingyenes, A hálás halott letöltések könyvet epub ingyenes, A hálás halott ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply