A halál Audival jár


Waldemar beszélt a betegségeiről és a tünetekről. A ritka és iszonyatos szenvedések két lábon járó tankönyve volt, számtalan olyan rendellenességgel küzdött, amelyek bármelyike helyett én inkább a halált választottam volna. Mindez eszembe juttatott egy dokumentumfilmet, melyet egyik éjszakai tévénézős szeánszom alatt láttam. Egy nőről szólt, akibe hatszor csapott bele a villám. Ugyanazt a méltánytalanságot fedeztem fel nála is.

Kristian Bang Foss 1977-ben született Dániában. Matematikát és fizikát tanult az egyetemen, majd elvégezte a dán Író Akadémiát. 2004-ben látott napvilágot első regénye, a Fiskens vindue (A hal ablaka), mely lelkes fogadtatásra lelt a kritikusok körében. A 2012-ben megjelent harmadik, A halál Audival jár (Dden krer Audi) című regényéért 2013-ban elnyerte az Európai Unió Irodalmi Díját. Magyarul ez az első könyve.

Asger egy ostoba hiba miatt mindent elveszít, és kénytelen elvállalni a fogyatékkal élő Waldemar gondozását, aki a világ legbetegebb embere. Koppenhága nyugati külvárosának beton gettójában, Stentoftéban töltött mindennapjaik a reménytelenség iskolapéldája. Mígnem délnek veszik az irányt, hogy felkeressék Torbi el Mekkit, a marokkói gyógyítót, Waldemar utolsó reménységét.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A halál Audival jár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A halál Audival jár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  232
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  310 gr
  ISBN:
  9789633551097
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2678782 / 1155337
  Translator:


  TAGS:
  Online A halál Audival jár ebook, könyvet A halál Audival jár FB2, Download A halál Audival jár PDF , Download A halál Audival jár MOBI, Online A halál Audival jár könyvet, ingyenes letöltések A halál Audival jár IPhone, Online könyvet A halál Audival jár PDF, ingyenes A halál Audival jár DJVU, ingyenes letöltések A halál Audival jár TXT, letöltések A halál Audival jár RTF, Online A halál Audival jár FB2 , e-könyvet A halál Audival jár letöltések TXT, ingyenes A halál Audival jár letöltések könyvet, e-könyvet A halál Audival jár download MOBI, letöltések A halál Audival jár IPad, olvas A halál Audival jár MOBI, olvas A halál Audival jár DOC, ingyenes A halál Audival jár AWZ, Download e-könyvet A halál Audival jár iPad , ingyenes A halál Audival jár DJVU, Download A halál Audival jár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A halál Audival jár DVD, olvas A halál Audival jár TXT, Book A halál Audival jár letöltések DJVU, A halál Audival jár letöltések könyvet ingyenes, A halál Audival jár letöltések könyvet pdf ingyenes, A halál Audival jár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A halál Audival jár pdf ingyenes, A halál Audival jár letöltések könyvet epub ingyenes, A halál Audival jár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply