A háború


A friss irodalmi Nobel-díjas Jean-Marie Gustave Le Clézio az élő francia irodalom egyik legnagyobb, legolvasottabb és legtöbb nyelvre lefordított szerzője. Indulásakor, a hatvanas évek derekán valósággal lázba hozta a francia irodalmi közvéleményt. Sikere nem bizonyult múló szenzációnak, gyors egymásutánban megjelenő regényei bizonyították, hogy szuverén tehetsége kiemeli az akkori "válságirodalom" divatfiguráinak karából. Iskolához, csoporthoz már akkor sem tartozott, az "új regény" köréhez éppoly kevéssé, mint a hagyományos regény felújítóihoz. Gyötrődve kereste a megkopott szavak eredeti értelmét, keményre kimunkált költői prózájából fehérizzással sütött az átélt tragikum őszintesége. 1970-ben megjelentetett regénye, A háború a háborúról szól, a mindennapok kis háborújáról, amit az ember meg az ember ellen forduló pusztítóan tökéletes fogyasztói társadalom vív, és arról a nagy Háborúról, amely az egyetemes pusztulás jelképes és valóságos fenyegetésével nehezedik az emberre.A Könyv Magyarul!


Letöltések A háború ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A háború ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  348
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  240 gr
  ISBN:
  9789630787765
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2008
  Árukód:
  2199666 / 1052906
  Fordító:


  TAGS:
  Online A háború ebook, könyvet A háború FB2, Download A háború PDF , Download A háború MOBI, Online A háború könyvet, ingyenes letöltések A háború IPhone, Online könyvet A háború PDF, ingyenes A háború DJVU, ingyenes letöltések A háború TXT, letöltések A háború RTF, Online A háború FB2 , e-könyvet A háború letöltések TXT, ingyenes A háború letöltések könyvet, e-könyvet A háború download MOBI, letöltések A háború IPad, olvas A háború MOBI, olvas A háború DOC, ingyenes A háború AWZ, Download e-könyvet A háború iPad , ingyenes A háború DJVU, Download A háború e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A háború DVD, olvas A háború TXT, Book A háború letöltések DJVU, A háború letöltések könyvet ingyenes, A háború letöltések könyvet pdf ingyenes, A háború pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A háború pdf ingyenes, A háború letöltések könyvet epub ingyenes, A háború ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply