A Gyulai Vár

Havassy Péter - A Gyulai Vár

A gyulai vár régészeti feltáró munkálataiban és az eredmények közkinccsé tételében többen jeleskedtek, kiemelhetjük közülük Parádi Nándort, majd újabban Gerelyes Ibolyát és Feld Istvánt. A történeti vizsgálódások köréből mindenképpen említést érdemel Karácsonyi János az alaptanulmányaival, Kiss Anikó a népszerű kis várismertető könyvével, valamint Scherer Ferenc és Csorba Csaba részletes, az addig megismert források teljes körére kiterjedő, adataikat kronologikus rendben közlő összefoglalóikkal. Mi, részben terjedelmi korlátok miatt, a gyulai vár sajátosságaira, továbbá az eddig kevésbé vizsgált területeire – mint nemzetközi kapcsolatai, tisztségviselői, utóélete stb. – helyezzük a hangsúlyt, nem elfeledkezve a legfontosabb események és egy új elem, a vár állandó kiállításának bemutatásáról.
/Részletek a könyvből/A Könyv Magyarul!


Letöltések A Gyulai Vár ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Gyulai Vár ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  198
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  470 gr
  ISBN:
  9789636101345
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2203349 / 1058490  TAGS:
  Online A Gyulai Vár ebook, könyvet A Gyulai Vár FB2, Download A Gyulai Vár PDF , Download A Gyulai Vár MOBI, Online A Gyulai Vár könyvet, ingyenes letöltések A Gyulai Vár IPhone, Online könyvet A Gyulai Vár PDF, ingyenes A Gyulai Vár DJVU, ingyenes letöltések A Gyulai Vár TXT, letöltések A Gyulai Vár RTF, Online A Gyulai Vár FB2 , e-könyvet A Gyulai Vár letöltések TXT, ingyenes A Gyulai Vár letöltések könyvet, e-könyvet A Gyulai Vár download MOBI, letöltések A Gyulai Vár IPad, olvas A Gyulai Vár MOBI, olvas A Gyulai Vár DOC, ingyenes A Gyulai Vár AWZ, Download e-könyvet A Gyulai Vár iPad , ingyenes A Gyulai Vár DJVU, Download A Gyulai Vár e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Gyulai Vár DVD, olvas A Gyulai Vár TXT, Book A Gyulai Vár letöltések DJVU, A Gyulai Vár letöltések könyvet ingyenes, A Gyulai Vár letöltések könyvet pdf ingyenes, A Gyulai Vár pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Gyulai Vár pdf ingyenes, A Gyulai Vár letöltések könyvet epub ingyenes, A Gyulai Vár ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply