A gyöngyszürke


A New Yorkban élő, ambiciózus Izabell szerkesztőként dolgozik egy könyvkiadónál, amikor annak halála után megbízást kap a jóképű, tehetséges, egzaltált író, Sebastian hátrahagyott műveinek kötetbe rendezésére.
Izabell komolyan veszi a feladatot, és beköltözik Sebastian üresen álló belvárosi lakásába, hogy beleássa magát az író életművébe. Ahogy teljesen birtokba veszi nemcsak az életterét, de személyes tárgyait is, fokozatosan elveszti kapcsolatát a valósággal. Furcsa képzetek kerítik hatalmukba, és rögeszmésen kutatni kezd a férfi életének súlyos titkai után. Közben megszállottan dolgozik, és mint egy képzeletbeli láncra a szürke gyöngyöket, úgy kapcsolja össze laza füzérré a Sebastian által papírra vetett erotikus elbeszéléseket, melyek a maguk kendőzetlen valóságában mutatják be a szexuális vágyat és az érzéki szenvedélyt.
A lány maga is felfedezi és nagy élvezettel műveli a testi szerelmet – s ahogy megfejti Sebastian lelkét, végül az életét beárnyékoló, förtelmes és bizarr családi tragédia, a saját titka végzetszerűen sodorja a pusztulásba.A Könyv Magyarul!


Letöltések A gyöngyszürke ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gyöngyszürke ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  248 gr
  ISBN:
  9786155055164
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2646081 / 1151427
  Translator:


  TAGS:
  Online A gyöngyszürke ebook, könyvet A gyöngyszürke FB2, Download A gyöngyszürke PDF , Download A gyöngyszürke MOBI, Online A gyöngyszürke könyvet, ingyenes letöltések A gyöngyszürke IPhone, Online könyvet A gyöngyszürke PDF, ingyenes A gyöngyszürke DJVU, ingyenes letöltések A gyöngyszürke TXT, letöltések A gyöngyszürke RTF, Online A gyöngyszürke FB2 , e-könyvet A gyöngyszürke letöltések TXT, ingyenes A gyöngyszürke letöltések könyvet, e-könyvet A gyöngyszürke download MOBI, letöltések A gyöngyszürke IPad, olvas A gyöngyszürke MOBI, olvas A gyöngyszürke DOC, ingyenes A gyöngyszürke AWZ, Download e-könyvet A gyöngyszürke iPad , ingyenes A gyöngyszürke DJVU, Download A gyöngyszürke e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gyöngyszürke DVD, olvas A gyöngyszürke TXT, Book A gyöngyszürke letöltések DJVU, A gyöngyszürke letöltések könyvet ingyenes, A gyöngyszürke letöltések könyvet pdf ingyenes, A gyöngyszürke pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gyöngyszürke pdf ingyenes, A gyöngyszürke letöltések könyvet epub ingyenes, A gyöngyszürke ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply