A gyógyító kristályok ereje

Edgar Cayce - A gyógyító kristályok ereje

Az egyiptomiak kiváló mesteremberek voltak, és kifinomult érzékük volt a színekhez. Az ékkövek és a kövek iránti érdeklődésük valószínűleg az okkultizmusból fakadt, aminek köszönhetően amulettként és díszként is használták őket. Nők és férfiak is viseltek talizmánokat a testük bármely olyan részén, amit sebezhetőnek vagy kevésbé szépnek véltek. Kövekből és aranyból készítettek szkarabeuszt, sólymot és más figurákat a gonosz erők és a balesetek elleni védelemül, illetve a jó szerencse érdekében. A vadállatok szarva és agyara, valamint a ragadozó madarak karmai – a valódiak, nem a másolatok – misztikus tulajdonságokkal bírtak a számukra, az ékszerek, amulettek formáját pedig az határozta meg, hogy óvó célból viselték őket, habár az ékkövek a gazdagságot és a társadalmi rangot is szimbolizálták, és kétségkívül a vonzerő növelése érdekében is viselték őket.
Ha a kövek kedvező hatásokat gyakoroltak az emberre, akkor nem szabad elfeledkeznünk az istenek díszeiről sem. Szobraikon a szentélyeikben bemutatott napi szertartások részeként cserélődtek a ruhák és az ékkövek. A halottakat is a legkiválóbb kövekkel borították túlvilági útjukra. Még akkor is vele temettek egy egyszerű gyöngyfűzért, ha az elhunyt alacsonyabb rangú volt. Úgy tűnik, hogy a megfelelő információk birtokában az ember kövek egész sokaságát gyűjthette össze ellenségei, a betegségek vagy a vadállatok támadásának elkerülése, vagy a segítő erők elnyerése érdekében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A gyógyító kristályok ereje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gyógyító kristályok ereje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  133
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  130 gr
  ISBN:
  9786155144301
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2239095 / 1093608
  Translator:


  TAGS:
  Online A gyógyító kristályok ereje ebook, könyvet A gyógyító kristályok ereje FB2, Download A gyógyító kristályok ereje PDF , Download A gyógyító kristályok ereje MOBI, Online A gyógyító kristályok ereje könyvet, ingyenes letöltések A gyógyító kristályok ereje IPhone, Online könyvet A gyógyító kristályok ereje PDF, ingyenes A gyógyító kristályok ereje DJVU, ingyenes letöltések A gyógyító kristályok ereje TXT, letöltések A gyógyító kristályok ereje RTF, Online A gyógyító kristályok ereje FB2 , e-könyvet A gyógyító kristályok ereje letöltések TXT, ingyenes A gyógyító kristályok ereje letöltések könyvet, e-könyvet A gyógyító kristályok ereje download MOBI, letöltések A gyógyító kristályok ereje IPad, olvas A gyógyító kristályok ereje MOBI, olvas A gyógyító kristályok ereje DOC, ingyenes A gyógyító kristályok ereje AWZ, Download e-könyvet A gyógyító kristályok ereje iPad , ingyenes A gyógyító kristályok ereje DJVU, Download A gyógyító kristályok ereje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gyógyító kristályok ereje DVD, olvas A gyógyító kristályok ereje TXT, Book A gyógyító kristályok ereje letöltések DJVU, A gyógyító kristályok ereje letöltések könyvet ingyenes, A gyógyító kristályok ereje letöltések könyvet pdf ingyenes, A gyógyító kristályok ereje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gyógyító kristályok ereje pdf ingyenes, A gyógyító kristályok ereje letöltések könyvet epub ingyenes, A gyógyító kristályok ereje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply