A gyermekkori dadogásról

Klaniczay Sára - A gyermekkori dadogásról

A szerző ismert és elismert szaktekintélye a dadogásnak. Mint pszichoterapeuta és szakíró számos szakcikket publikált hazai és idegennyelvű folyóiratokban. E kötetben kilenc tanulmányát tette közkinccsé, amelyek a dadogásról alkotott felfogásának és terápiás megközelítésének formálódását, fejlődési ívét mutatják be a 60-as évektől napjainkig. Hosszú utat jár be a közel negyven év alatt; letisztulnak az elméleti keretek a probléma kialakulásáról, a frusztrált megkapaszkodás értelmezéséről, mialatt több mint 200 dadogó gyermekkel kerül terápiás kapcsolatba. Elkötelezettsége a téma iránt a jövő logopédus és pszichológus nemzedéke számára példa értékű. Szakembereknek szinte kötelező olvasmány, de a probléma iránt érdeklődő szülőknek is tanulságos olvasmány lehet.A Könyv Magyarul!


Letöltések A gyermekkori dadogásról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gyermekkori dadogásról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  100
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  176 gr
  ISBN:
  5999638578881
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2001
  Commodity code:
  2018652 / 1102982
  Details:


  TAGS:
  Online A gyermekkori dadogásról ebook, könyvet A gyermekkori dadogásról FB2, Download A gyermekkori dadogásról PDF , Download A gyermekkori dadogásról MOBI, Online A gyermekkori dadogásról könyvet, ingyenes letöltések A gyermekkori dadogásról IPhone, Online könyvet A gyermekkori dadogásról PDF, ingyenes A gyermekkori dadogásról DJVU, ingyenes letöltések A gyermekkori dadogásról TXT, letöltések A gyermekkori dadogásról RTF, Online A gyermekkori dadogásról FB2 , e-könyvet A gyermekkori dadogásról letöltések TXT, ingyenes A gyermekkori dadogásról letöltések könyvet, e-könyvet A gyermekkori dadogásról download MOBI, letöltések A gyermekkori dadogásról IPad, olvas A gyermekkori dadogásról MOBI, olvas A gyermekkori dadogásról DOC, ingyenes A gyermekkori dadogásról AWZ, Download e-könyvet A gyermekkori dadogásról iPad , ingyenes A gyermekkori dadogásról DJVU, Download A gyermekkori dadogásról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gyermekkori dadogásról DVD, olvas A gyermekkori dadogásról TXT, Book A gyermekkori dadogásról letöltések DJVU, A gyermekkori dadogásról letöltések könyvet ingyenes, A gyermekkori dadogásról letöltések könyvet pdf ingyenes, A gyermekkori dadogásról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gyermekkori dadogásról pdf ingyenes, A gyermekkori dadogásról letöltések könyvet epub ingyenes, A gyermekkori dadogásról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply