A gyermekkor vége


A világ nagyvárosai fölött hatalmas űrhajók jelennek meg, és ezzel új korszak veszi kezdetét az emberiség számára. A mind társadalmi, mind technikai szempontból magasabbrendű idegenek békét és jólétet ígérnek a földlakóknak, ám bizonyos korlátokat is szabnak a fejlődésnek.

Jóindulatuk és segítőkészségük azonban talán csak álca, máskülönben miért kerülnék a személyes kapcsolatot az emberekkel? Vajon milyen súlyos titkot rejtegetnek?

Arthur C. Clarke nagy hatású regénye az SF valódi klasszikusa, újbóli megjelentetésével a nemrégiben elhunyt szerző előtt tisztelgünk. Kiadásunk javított és bővített, a kiadó és Clarke előszavával, egy új első fejezettel, illetve a Galaktika Magazin irodalmi szerkesztője, Németh Attila értő utószavával.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A gyermekkor vége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gyermekkor vége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  240
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789639866072
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2155205 / 1034270
  Series:


  TAGS:
  Online A gyermekkor vége ebook, könyvet A gyermekkor vége FB2, Download A gyermekkor vége PDF , Download A gyermekkor vége MOBI, Online A gyermekkor vége könyvet, ingyenes letöltések A gyermekkor vége IPhone, Online könyvet A gyermekkor vége PDF, ingyenes A gyermekkor vége DJVU, ingyenes letöltések A gyermekkor vége TXT, letöltések A gyermekkor vége RTF, Online A gyermekkor vége FB2 , e-könyvet A gyermekkor vége letöltések TXT, ingyenes A gyermekkor vége letöltések könyvet, e-könyvet A gyermekkor vége download MOBI, letöltések A gyermekkor vége IPad, olvas A gyermekkor vége MOBI, olvas A gyermekkor vége DOC, ingyenes A gyermekkor vége AWZ, Download e-könyvet A gyermekkor vége iPad , ingyenes A gyermekkor vége DJVU, Download A gyermekkor vége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gyermekkor vége DVD, olvas A gyermekkor vége TXT, Book A gyermekkor vége letöltések DJVU, A gyermekkor vége letöltések könyvet ingyenes, A gyermekkor vége letöltések könyvet pdf ingyenes, A gyermekkor vége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gyermekkor vége pdf ingyenes, A gyermekkor vége letöltések könyvet epub ingyenes, A gyermekkor vége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply