A gonosz birodalma

Tom Clancy - A gonosz birodalma

Jack Ryan – akit Tom Clancy regénysorozatában a CIA aligazgatójaként, majd az Egyesült Államok elnökeként is megkedvelhettünk – ezúttal még kezdő CIA-elemzőként látogat Budapestre, hogy részt vegyen élete első terepműveletében. Az időpont 1982. A vasfüggöny még áll, a szovjet pártvezérek hatalma töretlen, de Lengyelországban már gondok vannak, és a Politbüro attól tart, hogy a „szolidaritási lépfene" a Szovjetunió területére is átterjedhet. A helyzetet bonyolítja, hogy a pápa, aki maga is lengyel, kilátásba helyezi: ha a varsói vezetés nem enged a nép akaratának, lemond tisztségéről és hazaköltözik. Míg Brezsnyev pánikba esik, addig Andropov, a KGB elnöke – és a jövendő pártfőtitkár – a maga javára igyekszik fordítani a helyzetet. Eltökélt, céltudatos és nem ismer Istent…A Könyv Magyarul!


Letöltések A gonosz birodalma ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gonosz birodalma ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  686
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789636794590
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2152115 / 1033245
  Format:


  TAGS:
  Online A gonosz birodalma ebook, könyvet A gonosz birodalma FB2, Download A gonosz birodalma PDF , Download A gonosz birodalma MOBI, Online A gonosz birodalma könyvet, ingyenes letöltések A gonosz birodalma IPhone, Online könyvet A gonosz birodalma PDF, ingyenes A gonosz birodalma DJVU, ingyenes letöltések A gonosz birodalma TXT, letöltések A gonosz birodalma RTF, Online A gonosz birodalma FB2 , e-könyvet A gonosz birodalma letöltések TXT, ingyenes A gonosz birodalma letöltések könyvet, e-könyvet A gonosz birodalma download MOBI, letöltések A gonosz birodalma IPad, olvas A gonosz birodalma MOBI, olvas A gonosz birodalma DOC, ingyenes A gonosz birodalma AWZ, Download e-könyvet A gonosz birodalma iPad , ingyenes A gonosz birodalma DJVU, Download A gonosz birodalma e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gonosz birodalma DVD, olvas A gonosz birodalma TXT, Book A gonosz birodalma letöltések DJVU, A gonosz birodalma letöltések könyvet ingyenes, A gonosz birodalma letöltések könyvet pdf ingyenes, A gonosz birodalma pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gonosz birodalma pdf ingyenes, A gonosz birodalma letöltések könyvet epub ingyenes, A gonosz birodalma ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply