A gondolkodás magasiskolája


John Naisbitt gondolatébresztő – "Megatrendek" és a "Megatrendek 2000" című – művei bizonyságot adtak arról, hogy a szerző gyorsan változó világunk egyik legnagyobb látókörű és legpontosabb megfigyelője. "A gondolkodás magasiskolája" még ezen is túlmutat: beavat az előrejelzés titkába. John Naisbitt átadja olvasóinak a kulcsot a jövő birodalmához, feltárja azokat a módszereket, amelyek segítségével képesek leszünk megérteni napjaink világát és felismerni a holnapban rejlő lehetőségeket. Bemutatja leghatékonyabb eszközeit, a 11 vezérelvet, majd ezeket alkalmazva fényt derít azokra a jelenségekre, amelyek a legnagyobb szerepet fogják játszani a XXI. század soron következő évtizedeiben. A Galileiről, Einsteinről, valamint napjaink üzleti, tudományos és sportéletének sztárjairól és csodabogarairól szóló történetekkel tarkított könyv felnyitja a szemünket. Segítségével képesek leszünk átlátni az újságok szalagcímein s a politikusok szólamain, és személyes véleményt alakíthatunk ki arról, hogyan alakul a jövő.A Könyv Magyarul!


Letöltések A gondolkodás magasiskolája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A gondolkodás magasiskolája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  450 gr
  ISBN:
  9789630633352
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2212904 / 1068503
  Translator:


  TAGS:
  Online A gondolkodás magasiskolája ebook, könyvet A gondolkodás magasiskolája FB2, Download A gondolkodás magasiskolája PDF , Download A gondolkodás magasiskolája MOBI, Online A gondolkodás magasiskolája könyvet, ingyenes letöltések A gondolkodás magasiskolája IPhone, Online könyvet A gondolkodás magasiskolája PDF, ingyenes A gondolkodás magasiskolája DJVU, ingyenes letöltések A gondolkodás magasiskolája TXT, letöltések A gondolkodás magasiskolája RTF, Online A gondolkodás magasiskolája FB2 , e-könyvet A gondolkodás magasiskolája letöltések TXT, ingyenes A gondolkodás magasiskolája letöltések könyvet, e-könyvet A gondolkodás magasiskolája download MOBI, letöltések A gondolkodás magasiskolája IPad, olvas A gondolkodás magasiskolája MOBI, olvas A gondolkodás magasiskolája DOC, ingyenes A gondolkodás magasiskolája AWZ, Download e-könyvet A gondolkodás magasiskolája iPad , ingyenes A gondolkodás magasiskolája DJVU, Download A gondolkodás magasiskolája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A gondolkodás magasiskolája DVD, olvas A gondolkodás magasiskolája TXT, Book A gondolkodás magasiskolája letöltések DJVU, A gondolkodás magasiskolája letöltések könyvet ingyenes, A gondolkodás magasiskolája letöltések könyvet pdf ingyenes, A gondolkodás magasiskolája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A gondolkodás magasiskolája pdf ingyenes, A gondolkodás magasiskolája letöltések könyvet epub ingyenes, A gondolkodás magasiskolája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply