A Glaserus-i Szent Hagyaték

Pápai Páriz Ferenc - A Glaserus-i Szent Hagyaték

"Amely dolgok a tudomány szent közösségének ékesítésében általános tetszésnek örvendenek, míg jelen vannak, ma hiányukkal mindannyiunkat szorongással, gyötrelemmel töltenek el, lesújtanak és határtalanul emésztenek. Ilyen erények az egészséges Tudomány, a tökéletes Lelkiismeretesség, a hűséges Szorgalom és a hiánytalan Jóakarat."
Ezekkel a szavakkal kezdi Johannes Henricus Glaserus hamvai fölötti búcsúbeszédét egy fiatal orvos a bázeli egyetemen, 1675 máruciusában. Pápai Páriz Ferencnek hívják ezt a messziről jött ifjú tudóst, aki bánattól megtört hangon búcsúzik nagy hírű professzorától. Beszéde nem csupán kegyeletteljes búcsú váratlanul elhunyt mesterétől, de egyben saját életének programja is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  59
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632718313
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1982
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A Glaserus-i Szent Hagyaték ebook, könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték FB2, Download A Glaserus-i Szent Hagyaték PDF , Download A Glaserus-i Szent Hagyaték MOBI, Online A Glaserus-i Szent Hagyaték könyvet, ingyenes letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték IPhone, Online könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték PDF, ingyenes A Glaserus-i Szent Hagyaték DJVU, ingyenes letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték TXT, letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték RTF, Online A Glaserus-i Szent Hagyaték FB2 , e-könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések TXT, ingyenes A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések könyvet, e-könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték download MOBI, letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték IPad, olvas A Glaserus-i Szent Hagyaték MOBI, olvas A Glaserus-i Szent Hagyaték DOC, ingyenes A Glaserus-i Szent Hagyaték AWZ, Download e-könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték iPad , ingyenes A Glaserus-i Szent Hagyaték DJVU, Download A Glaserus-i Szent Hagyaték e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Glaserus-i Szent Hagyaték DVD, olvas A Glaserus-i Szent Hagyaték TXT, Book A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések DJVU, A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések könyvet ingyenes, A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések könyvet pdf ingyenes, A Glaserus-i Szent Hagyaték pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Glaserus-i Szent Hagyaték pdf ingyenes, A Glaserus-i Szent Hagyaték letöltések könyvet epub ingyenes, A Glaserus-i Szent Hagyaték ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply