A fűkunyhóból

Basil Bunting - Kamo No Chomei - Yoshishige No Yasutane - A fűkunyhóból

Kamo no Chomei, a japán császári udvar elismert költője remeteségbe vonultan írta meg 1212-ben feljegyzéseit, egy rendkívül hányattatott életút megrendítő erejű összegzéseként. Az esszé, amelynek középpontjában a mulandósággal szembenéző ember áll, Donald Keene szavai szerint "talán a legtökéletesebb irodalmi mű, amelyet japán nyelven írtak".
Előképként szolgált számára a hivatalnok, Yoshishige no Yasutane 982-ből származó, kínai nyelvű írása, amely a hanyatlásnak indult császárváros lenyűgöző képein keresztül vezeti olvasóit az elveszett életrend megtalálása felé. Az egyszerre fegyelmezett és költői remekmű rövidsége ellenére is képes egy igen összetett korszak tömör foglalatát nyújtani.
A harmadik szöveg egy kései utódé. Basil Bunting több mint hétszáz év távlatából, az 1930-as években, egy olasz fordítás nyomán formálta verssé Chomei elégikus számvetését. Octavio Paz szerint "a modern angol költészet egyik legjobb verse ez a rendkívüli parafrázis".

A Hojoki negyven európai nyelvű fordításban olvasható, többek között angolul, németül, oroszul, olaszul, de csehül, katalánul, szerbül, eszperantóul is. Magyarul, akárcsak kötetünk másik két szövege, most jelenik meg először.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A fűkunyhóból ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fűkunyhóból ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  164
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  122 gr
  ISBN:
  9789636938161
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2708452 / 1170382
  Translator:


  TAGS:
  Online A fűkunyhóból ebook, könyvet A fűkunyhóból FB2, Download A fűkunyhóból PDF , Download A fűkunyhóból MOBI, Online A fűkunyhóból könyvet, ingyenes letöltések A fűkunyhóból IPhone, Online könyvet A fűkunyhóból PDF, ingyenes A fűkunyhóból DJVU, ingyenes letöltések A fűkunyhóból TXT, letöltések A fűkunyhóból RTF, Online A fűkunyhóból FB2 , e-könyvet A fűkunyhóból letöltések TXT, ingyenes A fűkunyhóból letöltések könyvet, e-könyvet A fűkunyhóból download MOBI, letöltések A fűkunyhóból IPad, olvas A fűkunyhóból MOBI, olvas A fűkunyhóból DOC, ingyenes A fűkunyhóból AWZ, Download e-könyvet A fűkunyhóból iPad , ingyenes A fűkunyhóból DJVU, Download A fűkunyhóból e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fűkunyhóból DVD, olvas A fűkunyhóból TXT, Book A fűkunyhóból letöltések DJVU, A fűkunyhóból letöltések könyvet ingyenes, A fűkunyhóból letöltések könyvet pdf ingyenes, A fűkunyhóból pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fűkunyhóból pdf ingyenes, A fűkunyhóból letöltések könyvet epub ingyenes, A fűkunyhóból ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply