A francia szerető

Romain Sardou - A francia szerető

1940 májusában egy éjszaka a német légierő titokban kiképzett egysége furcsa támadást hajt végre a legjobban őrzött belga erőd, Eben-Emael ellen. A támadást egy Peter Böhm nevű veterán katona és egy fiatal német őrnagy, Friedrich Grimm vezetik, akiket bátor helytállásuk jutalmául Párizsba vezényelnek. Franciaország már német megszállás alatt áll, míg Vichy-ben Pétain marsall kollaboráns kormánya működik, addig Párizsban lassan szerveződik az ellenállás. A két tiszt alig várja, hogy megérkezzen Párizsba, ahol a fronttól, a harcoktól biztonságos távolságban habzsolhatják majd az élet örömeit.
A Sphinx nevű híres párizsi nyilvánosházba 1940 őszén kezében egyetlen bőrönddel zavarba ejtően szép új lány érkezik, aki csak a német hadsereg legmagasabb beosztású tisztjeivel hajlandó szobára menni. Magabiztos fellépése kiváltja társnői és a bordélyház alkalmazottainak gyanakvását. Mi rejlik e gyönyörű nő látszólagos hűvössége mögött? Mit őrizget gondosan lezárt bőröndjében? Nem is sejtik, hogy a fiatal nő a saját külön háborúját vívja. Hamarosan megismerkedik a magas beosztású német törzsvendégekkel, köztük Friedich Grimm-mel, és nekikezd gondosan felépített terve megvalósításának
A francia szerető Romain Sardou második magyarul megjelent regénye. A szerző mesteri módon bonyolítja a történet szálait, közelről mutatja be a háború, a megszállás, a lassan kibontakozó ellenállás, a meg nem alkuvás és a hősiesség világát.A Könyv Magyarul!


Letöltések A francia szerető ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A francia szerető ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  262
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  242 gr
  ISBN:
  9789632673141
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2016
  Árukód:
  2691315 / 1161532
  Fordító:


  TAGS:
  Online A francia szerető ebook, könyvet A francia szerető FB2, Download A francia szerető PDF , Download A francia szerető MOBI, Online A francia szerető könyvet, ingyenes letöltések A francia szerető IPhone, Online könyvet A francia szerető PDF, ingyenes A francia szerető DJVU, ingyenes letöltések A francia szerető TXT, letöltések A francia szerető RTF, Online A francia szerető FB2 , e-könyvet A francia szerető letöltések TXT, ingyenes A francia szerető letöltések könyvet, e-könyvet A francia szerető download MOBI, letöltések A francia szerető IPad, olvas A francia szerető MOBI, olvas A francia szerető DOC, ingyenes A francia szerető AWZ, Download e-könyvet A francia szerető iPad , ingyenes A francia szerető DJVU, Download A francia szerető e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A francia szerető DVD, olvas A francia szerető TXT, Book A francia szerető letöltések DJVU, A francia szerető letöltések könyvet ingyenes, A francia szerető letöltések könyvet pdf ingyenes, A francia szerető pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A francia szerető pdf ingyenes, A francia szerető letöltések könyvet epub ingyenes, A francia szerető ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply