A forradalomról


Francois Furet a század egyik legnagyobb hatású, nagy tekintélyű történészeként halt meg 1997-ben. Utolsó, monumentális könyvében, mely az Egy illúzió múltja
címet viselte, és a kommunista-sztálinista történelem-szemlélet históriáját adta, látszólag mindent elmondott már 1789 utóéletéről, a francia forradalom XX. századi reinkarnációiról is. Ez a kellemes stílusú kis tanulmánykötet azt bizonyítja, hogy Furet-nek maradt még mondanivalója a témában.
Furet, igen érdekesen boncolja a francia társadalomfejlődés negatív
hatásait a világtörténelemre. Ennek továbbgondolását és kései kritikáját végzi el a harmadik fejezet. A negyedik részben a terrormentes forradalmi elmélet korai és kései eszmetörténetét követi végig, míg a zárófejezet a francia forradalom és a bolsevizmus kapcsolatát elemzi.A Könyv Magyarul!


Letöltések A forradalomról ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A forradalomról ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  180
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  160 gr
  ISBN:
  2016100053820
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2006
  Árukód:
  2113205 / 1119625
  Sorozat:


  TAGS:
  Online A forradalomról ebook, könyvet A forradalomról FB2, Download A forradalomról PDF , Download A forradalomról MOBI, Online A forradalomról könyvet, ingyenes letöltések A forradalomról IPhone, Online könyvet A forradalomról PDF, ingyenes A forradalomról DJVU, ingyenes letöltések A forradalomról TXT, letöltések A forradalomról RTF, Online A forradalomról FB2 , e-könyvet A forradalomról letöltések TXT, ingyenes A forradalomról letöltések könyvet, e-könyvet A forradalomról download MOBI, letöltések A forradalomról IPad, olvas A forradalomról MOBI, olvas A forradalomról DOC, ingyenes A forradalomról AWZ, Download e-könyvet A forradalomról iPad , ingyenes A forradalomról DJVU, Download A forradalomról e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A forradalomról DVD, olvas A forradalomról TXT, Book A forradalomról letöltések DJVU, A forradalomról letöltések könyvet ingyenes, A forradalomról letöltések könyvet pdf ingyenes, A forradalomról pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A forradalomról pdf ingyenes, A forradalomról letöltések könyvet epub ingyenes, A forradalomról ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply