A formák élete – A nyugati művészet

Henri Focillon - A formák élete - A nyugati művészet

Henri Focillon, francia művészettörténész és esztéta (1881-1943) neve és munkássága még ismeretlen a magyar olvasóközönség körében. Magyarul eddig még egyetlen műve sem jelent meg, noha tanulmányainak, oktató tevékenységének hatása a nemzetközi művészettörténeti irodalomban igen nagy. A történetiség elvén alapuló, de a formai jegyek elemzésének is nagy fontosságot tulajdonító iskola teoretikusa, a középkori művészet alapos ismerője. Kötetünk teljes egészében közli alapvető esztétikai művét, A formák életét, és ízelítőt ad a módszert történeti anyagon bemutató A nyugati művészet c. nagy terjedelmű munkájából, a román és a gótikus korszak nagy katedrálisainak, szobrászi díszeinek kitűnő, elmélyült elemzéseivel. Focillon szóra bírja a formák nyelvét, és árnyalt szépírói stílusával nagy érzékítő erővel állítja elénk a kultúrtörténet egy sokrétű, izgalmas korszakának beszédes tanúitA Könyv Magyarul!


Letöltések A formák élete – A nyugati művészet ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A formák élete – A nyugati művészet ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  14 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  349
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  ISBN:
  9632811739
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1982
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A formák élete – A nyugati művészet ebook, könyvet A formák élete – A nyugati művészet FB2, Download A formák élete – A nyugati művészet PDF , Download A formák élete – A nyugati művészet MOBI, Online A formák élete – A nyugati művészet könyvet, ingyenes letöltések A formák élete – A nyugati művészet IPhone, Online könyvet A formák élete – A nyugati művészet PDF, ingyenes A formák élete – A nyugati művészet DJVU, ingyenes letöltések A formák élete – A nyugati művészet TXT, letöltések A formák élete – A nyugati művészet RTF, Online A formák élete – A nyugati művészet FB2 , e-könyvet A formák élete – A nyugati művészet letöltések TXT, ingyenes A formák élete – A nyugati művészet letöltések könyvet, e-könyvet A formák élete – A nyugati művészet download MOBI, letöltések A formák élete – A nyugati művészet IPad, olvas A formák élete – A nyugati művészet MOBI, olvas A formák élete – A nyugati művészet DOC, ingyenes A formák élete – A nyugati művészet AWZ, Download e-könyvet A formák élete – A nyugati művészet iPad , ingyenes A formák élete – A nyugati művészet DJVU, Download A formák élete – A nyugati művészet e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A formák élete – A nyugati művészet DVD, olvas A formák élete – A nyugati művészet TXT, Book A formák élete – A nyugati művészet letöltések DJVU, A formák élete – A nyugati művészet letöltések könyvet ingyenes, A formák élete – A nyugati művészet letöltések könyvet pdf ingyenes, A formák élete – A nyugati művészet pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A formák élete – A nyugati művészet pdf ingyenes, A formák élete – A nyugati művészet letöltések könyvet epub ingyenes, A formák élete – A nyugati művészet ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply