A földimalac, aki semmiben sem volt biztos


Ez itt Pim. Pim földimalac. Az orra kicsit olyan, mint egy igazi malacé, a farka leginkább kengurufarokhoz hasonlít, ásókarmai vannak, és termeszt eszik.
De Pim még csak most született, és egyáltalán nem biztos benne, hogy ki is ő, és mi iső.
Mit jelent földimalacnak lenni? Pim elhatározza, hogy kideríti.
Hupp, a bagoly, Szuzi, az elcsavargott kiscica, Ottó, a pingvinfióka, Pongó, a gorillakölyök és Hilda, a tyúkocska után elérkeztünk a soro­zat záró kötetéhez. Pim, a kis földimalac ugyanolyan kedves, okos és kíváncsi állatkölyök, ahogy az eddigi Jill TomlinsonAnna Laura Cantone hősök nagyon könnyű őt megszeretni!

Ajánljuk nagy ovisoknak, kisiskolásoknak, akár önálló olvasásra is.

5 éves kortól.

Már megjelent:
A bagoly, aki félt a sötétben
A cica, aki haza akart menni
A pingvin, aki mindenre kíváncsi volt
A gorilla, aki olyan akart lenni, mint az apukája
A tyúk, aki soha nem adta fel
A Könyv Magyarul!


Letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

  • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
  • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
  • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
  • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
  • Minden platform. Teljesen optimalizált
  • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


    Publisher:
    Number of Pages:
    88
    Cover:
    HARDCOVER,
    Weight:
    320 gr
    ISBN:
    9789634100126
    Language:
    Hungarian
    Year of publication:
    2016
    Commodity code:
    2613438 / 1146312
    Translator:


    TAGS:
    Online A földimalac, aki semmiben sem volt biztos ebook, könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos FB2, Download A földimalac, aki semmiben sem volt biztos PDF , Download A földimalac, aki semmiben sem volt biztos MOBI, Online A földimalac, aki semmiben sem volt biztos könyvet, ingyenes letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos IPhone, Online könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos PDF, ingyenes A földimalac, aki semmiben sem volt biztos DJVU, ingyenes letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos TXT, letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos RTF, Online A földimalac, aki semmiben sem volt biztos FB2 , e-könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések TXT, ingyenes A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések könyvet, e-könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos download MOBI, letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos IPad, olvas A földimalac, aki semmiben sem volt biztos MOBI, olvas A földimalac, aki semmiben sem volt biztos DOC, ingyenes A földimalac, aki semmiben sem volt biztos AWZ, Download e-könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos iPad , ingyenes A földimalac, aki semmiben sem volt biztos DJVU, Download A földimalac, aki semmiben sem volt biztos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A földimalac, aki semmiben sem volt biztos DVD, olvas A földimalac, aki semmiben sem volt biztos TXT, Book A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések DJVU, A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések könyvet ingyenes, A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések könyvet pdf ingyenes, A földimalac, aki semmiben sem volt biztos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A földimalac, aki semmiben sem volt biztos pdf ingyenes, A földimalac, aki semmiben sem volt biztos letöltések könyvet epub ingyenes, A földimalac, aki semmiben sem volt biztos ePub könyvet letöltések ingyenes.

  • Leave a Reply