A föld urai – Dinoszauruszok


A dinoszauruszok minden idők legizgalmasabb élőlényei. Az első, kisméretű példányaik 230 millió évvel ezelőtt jelentek meg. Majd jöttek a hatalmas növényevők, amelyek talpa alatt rengett a föld, a gigantikus, vérszomjas ragadozók, és a fürge, áramvonalas testű, két lábon nyargaló dinók. A dinoszauruszok 160 millió éven át uralták a Földet.
Könyvünk sorra veszi a legkülönlegesebb dinoszauruszokat, a kolosszális Argentinosaurustól az apró, törékeny csontozatú, húsevő Microraptoron át a magasak között is a legnagyobbra nőtt Brachiosaurusig. Bemutatja tőr alakú tépőfogaikat, kifordítható karmukat, az óriási koponyákat és tülköket. Feledhetetlen kalandokban lehet részed, ha elolvasod, hogyan küzd meg a legnagyobb ragadozó, a Giganotosaurus a hatalmas Argentinosaurusszal, miképp győzi le a tüskéshátú Stegosaurus a veszélyes Allosaurust, avagy miként kerekedik felül a tülkös Triceratops a rettegett T-rexen.A Könyv Magyarul!


Letöltések A föld urai – Dinoszauruszok ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A föld urai – Dinoszauruszok ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  32
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  1110 gr
  ISBN:
  9789639232464
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2194751 / 1046029
  Format:


  TAGS:
  Online A föld urai – Dinoszauruszok ebook, könyvet A föld urai – Dinoszauruszok FB2, Download A föld urai – Dinoszauruszok PDF , Download A föld urai – Dinoszauruszok MOBI, Online A föld urai – Dinoszauruszok könyvet, ingyenes letöltések A föld urai – Dinoszauruszok IPhone, Online könyvet A föld urai – Dinoszauruszok PDF, ingyenes A föld urai – Dinoszauruszok DJVU, ingyenes letöltések A föld urai – Dinoszauruszok TXT, letöltések A föld urai – Dinoszauruszok RTF, Online A föld urai – Dinoszauruszok FB2 , e-könyvet A föld urai – Dinoszauruszok letöltések TXT, ingyenes A föld urai – Dinoszauruszok letöltések könyvet, e-könyvet A föld urai – Dinoszauruszok download MOBI, letöltések A föld urai – Dinoszauruszok IPad, olvas A föld urai – Dinoszauruszok MOBI, olvas A föld urai – Dinoszauruszok DOC, ingyenes A föld urai – Dinoszauruszok AWZ, Download e-könyvet A föld urai – Dinoszauruszok iPad , ingyenes A föld urai – Dinoszauruszok DJVU, Download A föld urai – Dinoszauruszok e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A föld urai – Dinoszauruszok DVD, olvas A föld urai – Dinoszauruszok TXT, Book A föld urai – Dinoszauruszok letöltések DJVU, A föld urai – Dinoszauruszok letöltések könyvet ingyenes, A föld urai – Dinoszauruszok letöltések könyvet pdf ingyenes, A föld urai – Dinoszauruszok pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A föld urai – Dinoszauruszok pdf ingyenes, A föld urai – Dinoszauruszok letöltések könyvet epub ingyenes, A föld urai – Dinoszauruszok ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply