A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára


E szótár több mint ezer magyar szó lexikális fokozásának változatos lehetőségeit mutatja be. Tartalmaz mintegy 1200 olyan kifejezést, amelyeknek segítségével olykor sok száz szó, máskor csak egyetlen szó jelentését erősíthetjük, fokozhatjuk. A fokozó elemek a legkülönbözőbb stílusrétegekbe tartoznak. Segítséget nyújthat az igényesebb szövegek fogalmazásához is, de találunk benne tréfás kifejezéseket, sőt durvának minősíthető fokozó elemeket is. Haszonnal forgathatja az is, aki a magyar nyelvet anyanyelveként beszéli, de az is, aki tanulja nyelvünket. A kötetben megtaláljuk a fokozható magyar szavak német megfelelőit, és azt is, hogyan fokozhatjuk ezeket a szavakat. Az ezernél jóval több német fokozó elemmel érdemes ismerkednie a németül tanulóknak, de a szótár a fordítóknak is segítségére lehet, hiszen a kétnyelvű szótárak ritkán, inkább csak utalásszerűen adják meg a fokozó értelmű szókapcsolatokat. Ilyen munka Magyarországon még nem jelent meg. Mind a magyar, mind a német nyelvben ezernél sokkal több olyan szó van, amelynek jelentését erősíthetjük. Könnyű lesz tehát olyan szavakat találni, amelyek lexikális eszközökkel fokozhatók, de a szótárban nem találhatók. A későbbiek során – további gyűjtőmunka eredményeként – az anyag gazdagabbá tehető. Tulajdonosa is részt vehet e munkában, hiszen a közreadott nagy számú fokozó elem akkor is segíti a fokozó értelmű szókapcsolatok alkotását, ha kész szócikk nem áll rendelkezésünkre. A fokozás dinamikus, kreativitást igénylő beszédtevékenység!A Könyv Magyarul!


Letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  400
  Cover:
  SOFT BOARD
  Weight:
  690 gr
  ISBN:
  9789639372641
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2003
  Commodity code:
  2171797 / 1118097
  Format:


  TAGS:
  Online A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára ebook, könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára FB2, Download A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára PDF , Download A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára MOBI, Online A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára könyvet, ingyenes letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára IPhone, Online könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára PDF, ingyenes A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára DJVU, ingyenes letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára TXT, letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára RTF, Online A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára FB2 , e-könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések TXT, ingyenes A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések könyvet, e-könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára download MOBI, letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára IPad, olvas A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára MOBI, olvas A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára DOC, ingyenes A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára AWZ, Download e-könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára iPad , ingyenes A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára DJVU, Download A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára DVD, olvas A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára TXT, Book A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések DJVU, A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések könyvet ingyenes, A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések könyvet pdf ingyenes, A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára pdf ingyenes, A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára letöltések könyvet epub ingyenes, A fokozó értelmű szókapcsolatok magyar és német szótára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply