A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig

Simonyi Károly - A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig

A magyar természettudományos könyvkiadás talán legjelentősebb műve most először jelenik meg a legendás szerző által megalkotott teljességében. A 2001-ben elhunyt Simonyi Károly legutoljára egy német kiadás számára dolgozott könyvén, s az ekkor keletkezett szakaszok, melyek a XX. század utolsó évtizedét is átfogják, csak most jutnak el a hazai olvasókhoz. A fizika kultúrtörténete az emberi gondolkodással egyidős tudományág fejlődését mutatja be a kezdetektől napjainkig. Az izgalmas történetet a fontos mérföldköveket jelentő kísérletek, elméletek és bizonyítások könnyen érthető leírásán túl a fizikával sokszor szorosan összefonódva kibontakozó egyetemes bölcselet és művészet alkotásaiból választott szemelvények illusztrálják. A könyv tanúsága szerint egy-egy jelentős természettudományos felismerés ugyanakkora teljesítmény és a civilizáció ugyanolyan ünnepe, mint a kultúra vagy művészet bármely közismert, nevezetes alkotása. Mindkettő egy tőről, az emberi zsenialitásból fakad. A mű népszerűségét éppen az adja, hogy befogadásához nem kell túlzottan sok fizikai ismeret, így mindenki, aki a kultúra értékei iránt fogékony, értékes olvasmányként forgathatja. A megújult könyvben használt színek az 1978-as első kiadás tipográfiáját idézik, míg az eddigi változatok külső megjelenését felváltó díszesebb, bordó borító az immár teljes tartalmat ünnepli és a szerző halálának tizedik évfordulója előtt tiszteleg.A Könyv Magyarul!


Letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  618
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  2240 gr
  ISBN:
  9789630591171
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2029758 / 1078576  TAGS:
  Online A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig ebook, könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig FB2, Download A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig PDF , Download A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig MOBI, Online A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig könyvet, ingyenes letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig IPhone, Online könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig PDF, ingyenes A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig DJVU, ingyenes letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig TXT, letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig RTF, Online A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig FB2 , e-könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések TXT, ingyenes A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések könyvet, e-könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig download MOBI, letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig IPad, olvas A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig MOBI, olvas A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig DOC, ingyenes A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig AWZ, Download e-könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig iPad , ingyenes A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig DJVU, Download A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig DVD, olvas A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig TXT, Book A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések DJVU, A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések könyvet ingyenes, A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések könyvet pdf ingyenes, A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig pdf ingyenes, A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig letöltések könyvet epub ingyenes, A fizika kultúrtörténete a kezdetektől a huszadik század végéig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply