A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.)

Kim Harrison - A Fistful of Charms - Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.)

A gonosz éjszakai lények, akik Cincinatti utcáin portyáznak, nem rajonganak a boszorkány és fejvadász Rachel Morganért, és a sötét tanok iránt tanúsított, újdonsült érdeklődése sem javít a hírnevén.
A helyzetet bonyolítja, hogy előkerül Rachel régi, humán szeretője, Nick, aki nem csak a múltja elől menekül. Sokan sóvárognak azután, ami a birtokában van – vad szörnyetegek, akik készek elpusztítani az Üreget, és ha kell, minden lakosát is.
Rachel egy pillanatig sem habozik, a férfi segítségére siet, de fogalma sincs, milyen erők munkálkodnak a háttérben. A falkák ezer év óta először összegyűlnek, hogy bosszút álljanak és átvegyék az irányítást. Ettől kezdve már nem csak Rachel lelke a tét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  661
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  526 gr
  ISBN:
  9789633997420
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2698343 / 1165250
  Series:


  TAGS:
  Online A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) ebook, könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) FB2, Download A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) PDF , Download A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) MOBI, Online A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) könyvet, ingyenes letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) IPhone, Online könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) PDF, ingyenes A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) DJVU, ingyenes letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) TXT, letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) RTF, Online A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) FB2 , e-könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések TXT, ingyenes A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések könyvet, e-könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) download MOBI, letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) IPad, olvas A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) MOBI, olvas A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) DOC, ingyenes A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) AWZ, Download e-könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) iPad , ingyenes A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) DJVU, Download A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) DVD, olvas A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) TXT, Book A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések DJVU, A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések könyvet ingyenes, A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések könyvet pdf ingyenes, A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) pdf ingyenes, A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) letöltések könyvet epub ingyenes, A Fistful of Charms – Egy maréknyi bűbájért (Hollows 4.) ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply