A figyelem pszichológiája

Czigler István - A figyelem pszichológiája

A figyelem a pszichológia szinte valamennyi jelenségkörében szerepel. Biztosítja, hogy magatartásunk irányításában a környezet éppen fontos vonatkozásai kapjanak döntő szerepet. Figyelmi működés szabályozza, hogy a tárgyakban, eseményekben gazdag világ ne terhelje túl az észlelő rendszereket, de figyelmi működések szabályozzák azt is, hogy a mozgások kivitelezését ne zavarják egymásnak ellentmondó utasítások. Figyelemről beszélünk akkor, amikor hosszabb ideig kell fenntartani a teljesítmény magas szintjét, esetleg egy éppenséggel unalmas helyzetben. A megismerési és viselkedés szervezési folyamatokban betöltött szerepe miatt a figyelem a kísérleti pszichológia egyik központi területe. A könyv legfontosabb célja, hogy bemutassa azokat az elméleti kereteket, melyek a figyelem kísérleti kutatásait vezérlik. Ahol erre lehetőség van, bemutatjuk azokat az idegrendszeri mechanizmusokat, melyek megalapozzák a figyelmi jelenségeket. A könyvben hangsúlyt kapnak a módszertan kérdései, de szó esik a gyakorlati alkalmazásokról is.A Könyv Magyarul!


Letöltések A figyelem pszichológiája ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A figyelem pszichológiája ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Állapot:
  Méret:
  17 x 24 cm
  Kiadó:
  Oldalak száma:
  234
  Borító:
  KEMÉNYTÁBLA
  ISBN:
  9630582376
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2005
  Árukód:


  TAGS:
  Online A figyelem pszichológiája ebook, könyvet A figyelem pszichológiája FB2, Download A figyelem pszichológiája PDF , Download A figyelem pszichológiája MOBI, Online A figyelem pszichológiája könyvet, ingyenes letöltések A figyelem pszichológiája IPhone, Online könyvet A figyelem pszichológiája PDF, ingyenes A figyelem pszichológiája DJVU, ingyenes letöltések A figyelem pszichológiája TXT, letöltések A figyelem pszichológiája RTF, Online A figyelem pszichológiája FB2 , e-könyvet A figyelem pszichológiája letöltések TXT, ingyenes A figyelem pszichológiája letöltések könyvet, e-könyvet A figyelem pszichológiája download MOBI, letöltések A figyelem pszichológiája IPad, olvas A figyelem pszichológiája MOBI, olvas A figyelem pszichológiája DOC, ingyenes A figyelem pszichológiája AWZ, Download e-könyvet A figyelem pszichológiája iPad , ingyenes A figyelem pszichológiája DJVU, Download A figyelem pszichológiája e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A figyelem pszichológiája DVD, olvas A figyelem pszichológiája TXT, Book A figyelem pszichológiája letöltések DJVU, A figyelem pszichológiája letöltések könyvet ingyenes, A figyelem pszichológiája letöltések könyvet pdf ingyenes, A figyelem pszichológiája pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A figyelem pszichológiája pdf ingyenes, A figyelem pszichológiája letöltések könyvet epub ingyenes, A figyelem pszichológiája ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply