A fiatalság forrása – dvd melléklettel

Peter Kelder - A fiatalság forrása - dvd melléklettel

A fiatalság forrása ma már klasszikus műnek számít a spirituális irodalomban, de nem érte volna el ezt a hatalmas sikert, ha nem lenne hű alapvető ígéretéhez: segíti az olvasót abban, hogy megújítsa fiatalságát, egészségét, életerejét.


Az öt rítusnak nevezett, tibeti eredetű gyakorlatsort egy titokzatos angol utazó, bizonyos Bradford ezredes ismertette meg Peter Kelderrel, a szerzővel. Petert annyira meggyőzte a gyakorlatok hatása, hogy könyvet írt a módszerről. Kötete időt és energiát spórol azoknak, akik elolvassák. Részletesen tárgyalja a gyakorlatokat, praktikus tanácsokat és mély bölcsességet ad ahhoz, hogy miként kezdjünk hozzá testünk és lelkünk megfiatalításához. Információt kapunk az étkezéssel, a légzéssel, és a hang energetikájával kapcsolatban is, a mellékelt DVD pedig segít tökéletesíteni a gyakorlatok végrehajtását és a helyes légzést.


A szerző 1939-ben fejezte be kéziratát, de remélni sem merte, hogy a könyve utáni érdeklődés nemzedékeken át fennmarad, hogy sok millió ember fogja olvasni, több tucat nyelvre lefordítják és még Braille-írással is megjelentetik.


Általában csak akkor kezdjük igazán értékelni az életet, miután kilábalunk egy súlyos betegségből. A fiatalító folyamat beindításához ne várjuk meg, amíg nehézségekkel kell szembenéznünk – fogjunk hozzá máris!

 
   A Könyv Magyarul!


Letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  270 gr
  ISBN:
  9789635289677
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2083235 / 1008412
  Translator:


  TAGS:
  Online A fiatalság forrása – dvd melléklettel ebook, könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel FB2, Download A fiatalság forrása – dvd melléklettel PDF , Download A fiatalság forrása – dvd melléklettel MOBI, Online A fiatalság forrása – dvd melléklettel könyvet, ingyenes letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel IPhone, Online könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel PDF, ingyenes A fiatalság forrása – dvd melléklettel DJVU, ingyenes letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel TXT, letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel RTF, Online A fiatalság forrása – dvd melléklettel FB2 , e-könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések TXT, ingyenes A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel download MOBI, letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel IPad, olvas A fiatalság forrása – dvd melléklettel MOBI, olvas A fiatalság forrása – dvd melléklettel DOC, ingyenes A fiatalság forrása – dvd melléklettel AWZ, Download e-könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel iPad , ingyenes A fiatalság forrása – dvd melléklettel DJVU, Download A fiatalság forrása – dvd melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A fiatalság forrása – dvd melléklettel DVD, olvas A fiatalság forrása – dvd melléklettel TXT, Book A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések DJVU, A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések könyvet ingyenes, A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, A fiatalság forrása – dvd melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A fiatalság forrása – dvd melléklettel pdf ingyenes, A fiatalság forrása – dvd melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, A fiatalság forrása – dvd melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply